Nissan'ın Gaz Tepkisi Ve Servis Yetersizliği Sorunu

Faruk
14 Ekim 2024 19:33

2020 Nissan 1.0 Premium Platinum aracım var. Araçta gaz tepkisi aşırı geç ana yola çıkarken özellikle seri kalkışlar yapamıyoruz aracı geri geri rampa aşağı park ederken araç geç gaz tepkisi yüzünden kendini aşağı salıyor bir çok kez ucu ucuna fren yaparak kazadan kurtuldum. Bu konuya dair araştırmalarımda şanzıman güncellemesi ile sorunun çözüldüğünden bahseden bir çok sosyal medyada gönderi okudum, yalnız Ankara'da 3 servislede görüştüm hiç birinin konu hakkında bilgisi yok. Çözülemeyecek bir konu değilken ki bazı servisler gerçekten bu konuyu çözmüşken Nissan bunu neden tüm servislere sunmuyor? Araçta sürüş konforu yok eden önemli bir konu bu. Bu konuyu buradan çözemezsek dava yoluna gideceğim.

04 Kasım 2024 10:37 (Şikayetten 20 gün sonra)

Sn…Faruk E., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz.

Hasan
Hasan

Gaz tepkimeleri bence F16 kasa için aynı. 2024 te bile aynı durum var. Bunu problem olarak değerlendirmemek gerekiyor sanırım.

Fatih
Fatih

Aracı rampada nasıl park edeceksiniz? Kaydığı an arka araca çarpar

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Juke'un Güvenlik Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği

Osman
14 Ekim 2024 20:16
Burcin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Nissan Juke'ta Ciddi Sürüş Ve Güvenlik Sorunları

Burcin
24 Ağustos 2025 16:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Juke 2023'te Geç Tepki Ve Patinaj Sorunu

10 Ocak 2025 16:07