Selda sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 14:10

Ben yaptım bir hata Nissan'ın son model arabası 2023 Qashqai e-power aldım. Radyatöründe delik varmış 4. Günde trafiğin ortasında kalakaldım. Kaza geçirmem an meselesiydi. Şu an arabam serviste yatıyor. Bana ilk 10 gün ikame araç verilmedi. Küçücük bebeğim var doktor kontrollerine giderken çok zorluk yaşadım. Sonrasında verilen ikame araç çok eski model ve park sensörü yoktu kullanamadım. Geri verdim. Neredeyse bir ay olacak her gün işe giderken taksi kullanıyorum Nissan'a ihtar gönderdim yeni araç için hala bir cevap yok çok mağdur etti. Bir markanın değerini satış sonrası hizmet belirler. Çok güzel belli ettiler. Kalitesiz olduklarını. Zaten hatalı araç satılması cabası. Hiç mi kalite kontrolden geçmiyor bu araçlar size güvenip canımızı emanet ediyoruz. Nissan Türkiye'den şikayetçiyim!

profile profile profile

Yorumlar (7)

Ayşegül
Ayşegül

Nissan Qashqai e power alacağım bir sıkıntı yaşayan var mı bana acil yazabilir mi araç hakkında bilgisi olan yazabilir mi e power

Selda

Ben başta bir talihsizlik yaşadım ve bu süreci Nissan iyi yönetemedi şu an sorun giderildi araçtan şimdilik memnunum ama zaman ne getirir bilmiyorum bir arıza çıkmaz bir daha umarım çünkü marka olarak satış sonrası destekleri iyi değil

Sevda
Sevda

Evet çok haklısınız Nissan turkiye ikame araç olarak Renault Megane bir aracı tahsis etti. Taksiler için üretilmiş geri vites sensörü yok benim de esim ve kızım kullanamıyorlar Nissan müşteri hizmetleri çok kötü

Selda

Aynı aracı verdiler bana da🙈 kullanamadım geri verdim. Son model araç al sana sensörü bile olmayan bir araç tahsis etsinler olacak iş değil. Satış sonrası destek çok kötü.

Mert

Benim anladığım kadarı ile Nissan markası aracı satana kadar sonrası yardım va hiçbir şey yok... İnanın Renault kadar olamıyorlar. Renoda en ufak sorunda yanından birileri olduğunu anlıyorsunuz

Mert

Bizde sizin gibi bütçemizi zorladık yalnız hatayı Nissan almaktan yana yaptık... Keşke Renault dan yana kullansaydım yine

Selda

Çok haklısınız hep ben koşturdum kimse ilgilenmiyor. Benim Renault ve Peugeot ve Nissan arasında beğendiğim modeller vardı Nissan daha iyidir diye bütçemi zorladım öyle aldım arabayı ama almaz olaydım. Nissan arabasının arkasında durmuyor Müşteri memnuniyeti için hiç uğraşmıyor parayı alana kadar bunu herkes bilsin.

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Nissan E Power E Güç Arızasından

Aykut