Nissan Qashqai E-power Sky Pack Ses Sistemi

05 Mart 2024 16:37

900 km'de çok yeni bir Qashqai E-Power Sky Pack sahibiyim. Araçtan oldukça memnunum; ancak multimedya ses sistemiyle ilgili bir şikayetim var. Sadece vasat bir ses kalitesi olsaydı, şikayet etmeyecektim; ancak ses bariz bir şekilde bozuk çıkıyor. Özellikle vokaller, belirgin bir şekilde distorsiyonlu (çatallı) çıkıyor.

Daha önce benzer sorunu yaşayanlar, servise götürdüklerinde 'Ses bu şekilde, bir şey yapamayız.' şeklinde geri dönüş aldıklarından, servise götürmek konusunda tereddüt yaşıyorum. Sky Pack'in ses sistemini Bose ses sistemine yükseltmek mümkün mü acaba? Yoksa dışarıda güvenilir bir oto ses sistemcisi mi bulmalıyım?

Reha
11 Mart 2024 16:11

Aracımı Nissan Gülan Otomotiv Servis'e götürdüm. Radyonun sesini kontrol ettiler. Kanal frekanslarını tekrar ayarladılar. Eskisinden daha iyi oldu. Dinlenebilecek seviyeye geldi diyebilirim. Ama mükemmel ya da iyi bir ses diyemiyorum. Oradaki diğer aynı model araçlarla kıyaslandığında da fark yoktu. Sky Pack'in ses sistemi bu kadarmış. Ancak şunu da belirtmeliyim ki radyo anteni de çok başarılı değil. Kanal iyi çekmediğinde hemen sese yansıyor. Özet olarak aracın ses sistemi fabrikasyon olarak vasat.

04 Nisan 2024 16:15 (Şikayetten 29 gün sonra)

Nissan Qashqai E-power Balata Problemi

Ömer
02 Mayıs 2024 08:39
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai 1.3 Sky Pack Araç Fren Balatası Ses Sorunu!

Gökhan
02 Temmuz 2024 12:02