Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Devir Saati Dalgalanma Zorlanma

22 Temmuz 2024 09:38

Nissan Qashqai 2019 1.5 dCi sky pack paket aracım 1,5-2,00 devir arası 70 km sonrası dalgalanma oluyor 2.00 devir üstünde herhangi bir sorun yok.
Bunun nedeni ne olabilir? Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim.
Desteklerinizi bekliyorum.

01 Ağustos 2024 10:21 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sn Sinan D., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Yorumlar (5)

Tc Ugur
Tc Ugur

Nissan Qashqai 2020 1.5 dcı 1500-2000 Devirde devir saatinde aynı sorun bende de var aracım 97 bin km de ilk defa Japon aldım vallahi pişman oldum kalkıp 100 bin km olmayan araçta böyle sorun yaşamak cidden Nissan aldığıma bin pişman oldum en kısa sürede satıp kurtulacağım bir daha evimin önüne koymam Nissan

Muhammed

Aynen hocam ben de öyle.

Muhammed

Aynı sorun bende de var. Daha sonrasında yüksek devirlerde artıyor bu. Kimi şanzıman diyor kimi motor diyor anlamadım ben. Özel servisin biri şanzıman dedi İstanbul'a göndereceğiz dedi. Yetkili servis aracı bağlamadan bilemeyiz dedi. Başka bir yetkili servis %80 motor kaynaklı dedi. Kime güvenip gideceğimi şaşırdım. Bir şey bulursanız buradan paylaşırsanız çok sevinirim.

Fatih
Fatih

Hocam merhaba, sorunu çözebildiniz mi

Sinan

Merhaba o şekilde kullanıyorum hala İstanbul'da çok sayıda ustaya gösterdim çok net bir şey söyleyen olmadı genel anlamda Kavrama dan olduğunu söylediler en son yetkili servise götürdüm Yetkili servis % 90 kavrama dedi 62 bin istediler kavrama değişimi için henüz bir şey yaptırmadım.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Vites Geçiş Arızası

Yusuf
08 Eylül 2023 00:50
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Nissan Qashqai'de Devir Dalgalanması Sorunu

Ferhat