Hikmet sonuçtan çok memnun

Nissan Qashqai Sağ Arka Tekerden Ses Geliyor

01 Haziran 2024 18:20

2023 yılı Kasım ayında sıfır km aldığım Nissan Qashqai 1,3 DIG-T Sky Pack otomatik 4x4 aracımı çok aktif kullanmadım uzun süre garajda bekledi ara ara kullandığımda ilk kalkışlarda 40-60km hıza ulaşıncaya kadar sağ arka tekerden sürtünme sesi sanki el freni çekili gidiyormuşum gibi bir vuruntu sesi geliyor. 60 km hızdan sonra ya ses kesiliyor ya da ben duyamıyorum. Sabah ilk kullandığımda bu ses yok 15-20 km gittikten sonra park edip tekrar kullanmaya başladığımda aynı ses başlıyor. Servis aracı uzun süre kullanmadığınızdan dolayı olmuştur biraz kullanın geçer dedi. Şu an 4000 km aktif kullanıyorum ancak ses halen devam ediyor. Böyle problem yaşayan var mı acaba çözüm bulunduysa yazarsanız sevinirim. Servis randevuları dolu olduğundan 10 Haziran 2024 tarihine randevu oluşturdum. Umarım önemli bir sorun yoktur.

20 Haziran 2024 10:55 (Şikayetten 18 gün sonra)

Sn Hikmet A, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Ömer
Ömer

Teker bijonlarını kontrol edin gevşemiş olabilir. Ayrıca davlumbaz denilen içerideki plastik çamurluğun lastiğin iç kısmına surtmedigine emin olun.

Hikmet

Teşekkürler Ömer bey. Nissan Bursa Sertepe yetkili servisine götürdüm sağ arka tekere davlumbazın sürtmesi sonucu ses geliyormuş problem çözüldü.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai 1.3 Sky Pack Araç Fren Balatası Ses Sorunu!

Gökhan
02 Temmuz 2024 12:02