Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Bayilerindeki Fiyatta Uçurum Fark

06 Aralık 2023 11:26

18 Ekim 2023 tarihinde Nissan Sivas bayisinden 1.455.000 TL'ye aldığım Nissan Qashqai Design Pack 1.3 marka arabadan sonra sosyal medyada Nissan gruplarına üye oldum. Takip etmek için katıldığım bu gruplarda, aynı dönemde ve sonrasında birçok kişinin Nissan Qashqai Design Pack aracını 140 bin lira farklarla farklı illerdeki bayilerden aldığını öğrendim. Merak ediyorum, Nissan bayilerinde bu tür önemli fiyat farklılıkları nasıl olabiliyor? İstanbul Mar Oto, İstanbul'daki diğer bayiler, Trabzon, Adana, Eskişehir ve diğer birçok bayiden aynı dönemde ve sonrasında 1.315.000 TL'ye ve benzer rakamlara aynı aracı aldıklarını söyleyen birçok kişi var. İnanamadım, 'Faturalarını gösterin' dedim ve faturalarını da gösterdiler. Böyle bir durum nasıl mümkün olabilir? 140 bin lira iki bayi arasında fark olabilir mi? Bu iki bayi de kar etmiyor mu sonuçta? Böyle bir fark nasıl oluşabiliyor? Aynı bayilerden üst paket olan Sky Pack paketini bile 1 milyon 420 bin TL civarında almış birçok kişi var. Yine bana göre daha ucuz! Nissan markasını tercih ettiğim için inanılmaz derecede pişmanım. Markadan ve araçtan soğudum. Bu tür bir politikaya izin veren Nissan firmasını kınıyorum.

21 Şubat 2024 17:58

Nissan firması bir kere bile arayıp durumu izah etme gereği bile duymadı. Bu ülkede zaten vurgunu vuranın yanına kâr kalıyor. Nissan firmasını kimseye önermiyorum. Araba da inanılmaz çok yakıyor. 100 km de 14 litre görünüyor yakıt. Benzinciyle dost olduk. Nissan Qashqai arabayı kimseye tavsiye etmiyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
01 Kasım 2023 15:24
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Bayisinden Kampanya Fiyatı Yerine Keyfi Fiyat Uygulaması

Süleyman
16 Eylül 2025 14:43
Durhan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Teslimatında Eksik Donanım Ve Belgesiz Ek Ücret Mağduriyeti

Durhan
04 Ekim 2025 23:25
nissan-qashqai-teslimatinda-eksik-donanim-ve-belgesiz-ek-ucret-magduriyeti-1.jpg

Stokta Olmayan Araçların Reklamı Müşteriyi Mağdur Ediyor

Sahin
10 Ekim 2025 23:48
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Donanım Ve Zorunlu Ek Ücret Mağduriyeti

21 Ekim 2025 15:06