Canan sonuçtan hiç memnun değil

Ücret İadesi ve Kayıt Silme Sürecinde Yaşanan Zorluklar

07 Ekim 2024 16:54

İstanbul Nişantaşı Üniversitesine 10.09.2024 de Yüksek lisans için kayıt yaptırdım. Fakat sağlık nedenlerinden dolayı yüksek lisansa başlayamayacağımı bildirip, kaydımın silinmesini ve ücret iadesini talep ettim. Henüz program başlamamış ve ders seçimi yapılmadığı halde kayıt sildirmek için bir çok zorluk ile karşılaştım. Mesela koca kampüs içinde 5 -6 birimden bana imza aldırıldı.
O gün kampüs içerisinde 4 bin adım atarak imzaları tamamladım. (ki ertesi gün Emaar çekimim olduğunu ve sağlığımın iyi olmadığını söylediğim halde) Bu defa 1 hafta sonra kaydım silindi.
Fakat ücret iadesi hala yapılmadı. Kayıt yaptırırken 2 dakikada telefonda kayıt yapıyorlar fakat sonrasında oldukça sıkıntı yaşayabiliyorsunuz... Bu durum gerçekten beni üzmektedir. Zira bu ücreti sağlık için kullanacağım.

09 Ekim 2024 18:40

Israrlarım sonucunda 15 iş günü sonunda ücret iadem onaylandı. Malı işler "ücret iadesi bekleyen öğrenciler listesine alındınız, sıranız geldiğinde ödeme yapılacaktır" olarak bilgilendirdi. Ne zaman ödeme yapılacağını zamanı bildirmediler. Konu ile net zamanı bildirmelerini talep ettim.

Gökçe
Gökçe

Merhabalar tarafınıza ücret iadesi yapıldı mi?

Canan

Merhaba Uzun zaman sonra kesintili olarak ücret iadesi yapıldı.

Elif
Elif

1 aydır ücret iadesi bekliyorum bende ama hala dosyanın açık olduğunu söylüyorlar ve günlerdir geri dönüş yapmıyorlar

Üniversite Yatay Geçiş İptalinde Ücret İadesi Yapılmıyor

09 Ekim 2025 16:13
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 03:30