10 Mayıs 2023 20:15

Merhaba,
Nikon 1.56 ecc blue gözlük camı takması için Birinci optike çerçeveyi teslim ettim. Camı takıp teslim aldım. Beklenti ve söylenen ekran ışığı için koruma sağlamasıydı. Gözlük camında kusur olduğunu tespit edip mağazaya ulaştım. Bir ay bekletip aynı şekilde teslim ettiler. Bu camlarda işlem ve farklı bir sonucun olmadığı belliydi. Eve gelip kontrol ettiğimde hala aynı sorun devam ediyor. Firma filtre sorunlu diyor. Sorunluysa neden satışla müşteriye sunuluyor. Firmanın sattığı ürünün arkasında durmasını talep ediyorum.

Muratcan
Muratcan

Merhaba cevdet bey. O ekrandan yansıyan büzüşmüş olarak gözüken şey camın blue kaplamasıdır. Camınızda herhangi bir sorun yok. Camlarınız görüşten yana beklenti altı kaldıysa doktora gözükmelisiniz cam numaranız yanlış yazılmış olabilir saygılarımla uzmn. Optisyen murat

Cevdet

Cam değişince düzeldi. O zaman yanlış cam takmışlar. Olması gerekeni kullandılar diyebiliriz. Yansımalarda neredeyse yok gibi, neyse burada kullanıcı, müşteri her ne diyorsanız. Onda kusuru aramanız bile kusurlu olduğunuzu gösteriyor.

16 Nisan 2025 11:16

Nikon Hassas Gözlük Cam Üretimi Ve Garanti Politikası