Nike Para İademi 3 Aydır Yapmıyor

Eda
Eda
23 Eylül 2024 20:141.862

Nike para iademi yapmıyor. Aldığım ayakkabıdaki deformelerden dolayı ürünümü incelemeye gönderdim iade olduğuna dair mail geldi 22 haziranda iadem onaylandı ancak aylardır hiçbir ücret iadesi alamıyorum. 2 ay boyunca. Bana ürünün ücretini yattığını. Onlarla ilgili bir problem olmadığını söylediler. Eylül ayında. Hala ürünün ücreti yatmadığı için. Tekrar aradım ve onlar iade dekontu attı atılan iade dekontunda. Haziran ayından itibaren bütün para transferlerinin başarısız olduğunu 2 Eylül günü dekontun bana geldiği gün para transferinin başarılı olduğu yazıyordu. Mailde de ekstra olarak para transferinin başarılı olduğunu 2 Eylül'den itibaren 12-14 iş gününde bankanın yansıtacağı yazıyordu. Şu gün oldu iadenin üzerinden tam 3 ay geçti hiçbir para iadesi yok. Yapı Kredi hiçbir şekilde iade gelmediğini söylüyor. Banka personeli. 1 saat boyunca hesap hareketlerini inceledi. Havuza düşen paraya baktılar. Herhangi bir kredi kartına mesaj olup olmadığına baktı detaylı bir araştırma yaptı ancak Nike üzerinden herhangi bir iadenin olmadığını söyledi. Finans birimi ile konuştu onlar da teyit etti karta Nike üzerinden hiçbir şekilde ödeme olmadığını söylediler iade dekontumu ekliyorum firmanın artık parayı yatırmasını ücretimin iadesini istiyorum Tüketici Hakları'na başvuracağım sipariş numaram G10114317612

Yorumlar(14)

Benzer Şikayeti Var
26 Aralık 2024 00:13

Yorumları okudum bende yaklaşık 7 aydır bu durumla uğraşıyorum Yapı Kredi bankasına gittim tek tek hesap hareketlerimi incelediler Nike dan böyle bir para iadesi gerçekleşmedi diyorlar sorun bankada mı Nike dan atılan dekont ıd numarası yazan İngilizce bir dekont muydu yoksa yardımcı olursanız çok sevinirim

Benzer Şikayeti Var
26 Aralık 2024 00:08

Yorumları okudum bende yaklaşık 7 aydır bu durumla uğraşıyorum Yapı Kredi bankasına gittim tek tek hesap hareketlerimi incelediler Nike dan böyle bir para iadesi gerçekleşmedi diyorlar sorun bankada mı BDDK ya başvuruyu internetten mi yapıyoruz yoksa arayarak mı detaylı bilgi verir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

17 Aralık 2024 13:24

Peki BDDK ya nikeın gönderdiği dekontu attınız mı ya da farklı bir şey. BDDK nın e şikayet bölümünden mi yapıyoruz

17 Aralık 2024 11:06

Bir de BDDK'ya yaptığımız başvurunun sonucu nasıl öğreniliyor e posta yoluyla mı yoksa eve posta mı geliyor

17 Aralık 2024 11:02

17 Aralık 2024 09:25

BDDK nın incelemesi nasıl oldu ve ne kadar sürüyor yardımcı olabilir misin

16 Aralık 2024 20:40

Nasıl şikayette bulundunuz süreç ne kadar sürdü şikayette bulununca, hesaplarımı incelediler yazmışsınız süreç nasıl ilerliyor acaba yardımcı okursanız sevinirim

16 Aralık 2024 20:05

Aynı durumu yaşıyorum çözüldü mü yardımcı olabilir misiniz

Burak
Burak
17 Eylül 2024 14:44622

Merhaba. Nike.com üzerinden 20.07.2023 tarihinde G10130145747 numaralı siparişimi yaptım. Üründe çıkan sorunlardan dolay...

1 Destek2 Yorum

Ahmet
Ahmet
13 Kasım 2023 16:028.293

nike.com üzerinden 5 Ekim 2023 tarihinde yaptığım alışverişte yanlış ödeme sistemini seçtiğim için taksit yapamadım. Dak...

Nike Sipariş Verdiğim Ayakkabı Teslim Edilmedi Ve Çözüm Sunulmadı

Şeyma
Şeyma
21 Ağustos 2024 11:32839

26 Temmuz'da ayakkabı sipariş ettim, 18 Ağustos son teslim tarihiydi. 18'ine yakın aradım, Nike bana mail attı, 2 gün iç...

Nike Sipariş Verdiğim Ayakkabı Teslim Edilmedi Ve Çözüm Sunulmadı

Neslihan
Nike Ve In Street Pişmanlık

Nike Ve In StreetPişmanlık

Arif
Nike Spor Ayakkabı Sarardı, Astarı Çıktı!

Nike SporAyakkabı Sarardı, Astarı Çıktı!

Kerem

Öne ÇıkanKonular