Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
11 Aralık 2023 09:57

Nike Adana Optimum Mağazasından (Elizinn Gıda ve Tekstil İşl. Ltd. Şti.) 21/06/2023 Tarihinde (9.300, tl verip 3 tane Sneaker ayakkabı aldım) 3.600, - tl'ye kızıma almış olduğum Air Max 90 kadın Sneaker Ayakkabı, (Birçok ayakkabısı olduğundan) en fazla toplamda 25-30 defa giyilmiştir. Ayakkabının kenarında açılma oldu. Satın aldığımız Nike mağazasına ayakkabının açıldığını gösterip değişim istedim. Aynı benzer Nike Air Max ayakkabıyı daha önce de almıştım. 2 yıl kullandı. Ayakkabı sıkınca bir büyüğünü aldım. Aynı kişi aynı benzer ayakkabıyı 2 yıl giyiyor hiçbir sorun olmuyor. Ama yeni alınan ayakkabı kullanıcı hatası var - bizim ürünümüzde herhangi bir sorun yok diyerek değişim red ediliyor. Bu çocuk Dershaneye gidiyor eve geliyor. Bu ayakkabıyla Hoplamadı zıplamadı futbol oynamadı. Farz edelim başka bir çocuk bu ayakkabıyla bunları yapsa bile bu ayakkabı yürüyüş ayakkabısı iyi kötü spor yapılabilecek bir ayakkabı. Bu ayakkabının değiştirilmesi için gereğinin yapılmasını rica ederim. Sonunda Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim ve haklı olduğumu orada kanıtlayacağım.

Batuhan
30 Aralık 2023 09:54

Ayakkabının değişimini 2 kez red ettiler. Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Sonucu buradan yazacağım. Hakkınızı arayın. Değişim ve iade yapmazlarsa kesinlikle Tüketici Hakem Heyeti'ne e devletten başvurun. Başvuru yaparken faturanızı ve ayıplı malın resimlerini PDF olarak hazırlayın dosya ekinde gönderin. Bize sattıkları malın fiyatları Amerika'daki Nike fiyatı 150 USD. O günkü kurla 3.450. Tl peki ben kaça aldım 3.600 TL Yani Amerikalıdan bile pahalıya mal alıyoruz. Madem hepsi Çin'de üretiliyorsa Benim ülke Çin'e daha yakın. Nakliye ücreti daha ucuz. Malında daha ucuz olması lazım.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
30 Kasım 2023 21:39