Atakan sonuçtan çok memnun

Nike Geçersiz Hediye Çeki Ve Çözüm Bulamayan Mağaza Deneyimi

09 Aralık 2024 15:38
Atakan'ın Teşekkür Mesajı
“Ulaşıp tekrar yeni bir hediye çeki verdiler. Sorun çözüldü. Teşekkür ederim.”

31.10.2024 de arkadaşlarım Antalya 5m Migros Nike mağazasından (elizinn gıda ve tekstil işletmeciliği) hediye çeki almışlar ve doğum günüm olan 1 Kasım'da bana verdiler. 08.12.2024 tarihinde çeki kullanmak üzere önce Antalya Erasta AVM'ye gittim.

Oradaki görevli; verilen çekin yalnızca elizinn Nike şubelerinde geçerli olduğunu söyledi. Tamam dedim oradan Markantalya AVM'ye geçtim. Buradaki Nike mağazasına girdikten sonra yaptığım ilk işlem; görevliye çekin burada geçerli olup olmadığını sormak oldu. Çalışan, gerekli kişilere sorduktan sonra yanıma gelerek burada geçerli olduğunu söyledi.

Tamam dedim ve bir saati geçkin alışverişim sonrası kasaya gidince verdiğim kuponun kullanılmış olduğunu söylediler. Hatta önce tarihinin geçmiş olduğunu söylediler. Sonra böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyleyince tekrardan kodun kullanılmış olduğunu söylediler. Çözüm odaklı düşünmeye çalışıp, ne yapabiliriz peki diye düşünürken ilgili arkadaşlara peki kodun kimin kullandığını görebilir miyiz? Diye sordum, hayır dediler.

Peki fiş, fatura, bordro çıktısı göstersek nasıl ilerleyebiliriz? Diye sordum, olumsuz cevap verdiler. Hiçbir şekilde çözüm odaklı düşünmediler. Bende en son mağazayı terk etmek durumunda kaldım. Çekin tekrar verilmesini ya da para iadesini istiyorum.

13 Aralık 2024 12:41

Ulaşıp tekrar yeni bir hediye çeki verdiler. Sorun çözüldü. Teşekkür ederim.

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
25 Haziran 2024 23:35

Yusuf
10 Temmuz 2024 16:23

Fatma
08 Ekim 2023 14:18
Nike Spor Ayakkabıda Para İadesi Yapmıyor
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
15 Ekim 2024 20:25
Kusurlu Ayakkabı Ve İlgisiz Mağaza Personeli
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Nike 212 AVM Kusurlu Ürün Ve Ulaşılmazlık Skandalı

07 Ağustos 2024 16:12