Ng Enjoy Böcek Problemi Ve Tecrübesiz Masaj Terapistleri!

Burhan
25 Ekim 2023 12:31

Odada değişik böcekler vardı, nereden çıktığı belli değil. Sorduğumuzda böcek istilası yaşadık diyorlar da bundan banane, o zaman tesisi kapatın, rezervasyon almayın. Ormanın ortasındasın anlayış gösteriyorum, geçelim. İki kere masaj oldum, Türkiye'ye yeni gelmiş ne İngilizce ne Türkçe bilmeyen tecrübesiz, ne şekilde ne noktaya masaj yapması gerektiğini bilmeyen sadece masaj yağı sürüp ovalayan bir masaj terapisti artık İstanbul'da şehir otelinde bile kalmadı. Bir otelde hizmet sıkıntısı yaşanabilir, misafirler de problemli olabilir ama binbir çeşit insanı belirli bir kalitede aynı ortamda bulunmasını sağlayacak departman misafir ilişkileridir. Maalesef ilgisiz, problemi çözme yeteneği olmayan misafir ilişkileri departmanı otelinizin sonu olur. Otelinde her tarafında reklam çekimi vardı, orada durmayın kadraja denk geliyorsunuz diyorlar, yetişkin havuzunda çoluk çocuk dolaşıyor diyorsunuz, çocuk havuzunda çekim var diyorlar. Kusura bakmayın, benim daha fazla anlayış gösterecek sabrım kalmaz. Benim evimde saunam, buhar banyom, jakuzim var. Ben buraya kafa dinlemek ve masaj olmak için geliyorum. Bunu da sunamıyorsan niye ben sana bu kadar para ödedim! Yazık!

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 07:57

Loxia Comfort Resort Kemer Kötü Hizmette Olması

01 Temmuz 2023 13:03
Temple Group Hotels  Saygısızlığı
Temple Group Hotels  Saygısızlığı
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 15:24

02 Temmuz 2023 22:18