New Holland 2023 TD100D Blm Ses Sorunu

14 Ekim 2024 22:31
14 Ekim 2024 11:08

Garantisi devam etmekte olan 2023 model td 100D 120 saatte ilk geldiği günden itibaren traktör ısınınca rölantideyken bu ses i çıkarıyor satılı ileri atıp debriyajdan ayağı hafif çekince ses kesiliyor direksiyonu çevirince bazen kesiyor sesi bazende kesmiyor Kırıkkale de yetkili servis filtreler değişince düzelir demişti ilk bakımda değiştirdiler düzelmedi çözüm olarak traktör un altından bir filtre söktü ve ses hâlâ devam ediyor ve başka yapacak bir şey olmadığını söylediler, Belli ki bir parça işlemini tam yapamıyor bozuk yani bunu yetkili servis yapamıyor ise kim yapacak. Çözüm bekliyorum

17 Ekim 2024 09:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Görüş önerileriniz bizler için çok değerli olup her türlü talep ve şikayetleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Yönetimi,

22 Ekim 2024 16:42

Soruna önce normal dediler sonraki görüşmede araştiracaz dediler, sonra yetkili servisinizle görüşün dediler ama onları da arayıp şöyle çözün diye bilgi vermemişler sonra sorun çözülmüş diye aradılar hayır çözülmedi arayan soran traktöre bakan olmadı dedim tamam dediler tekrar dönüş yapacağız dediler, ( traktörü hiç gelip inceleyip bakmadılar bile ) tekrar dönüş de aynı marka aynı model başka hiçbir traktör den gelmeyen bu ses için gene normal dediler, bu ses normal ise diğer traktör lerden neden gelmiyor, aklımızla alay mı ediliyor bu traktör garantili değil mi neden sorunu araştırıp inceleyip çözmek yerine müşteriyi başlarından savmaya çalışıyorlar ses ortada gerekli yerlere gerekli başvuruları yapacağım bilginize

Yorumlar (8)

* * * * * * * * * * *

Numara görünmüyor usta

Hasan

Usta çözdük sıkıntıyı çözemediyseniz yardımcı olurum

Ararsan memnun olurum kardeşim

*********** iyi olur

Hasan

Hocam benim düşüncem şanzıman yağıyla alakalı çalışan bir yerden gelen çapak sonrası bunlar oldu satıl filtresinden geliyor o ses biz değiştirdik gitti lakin sonradan yine devam etti ses şanzıman yağından bir örnek alınıp incelenmesi lazım nereden parça kırdığıyla alakalı sadece fren balatalarından bile yapabilir ama işte incelenmiyor hidrolik pompasını bozdu direksiyon pompasını bozdu ama arızanın nereden geldiğini çözemiyorlar bir daha sıkıntı yaşarsam komple yağı değiştirip baskı sistemi ve fren sistemini kontrol edecekler

Hasan

Usta çözüm bulabildiniz mi aynı ses bende de mevcut filtre değiştirip gidiyorlar aynı zamanda bu ses dişli sesine dönmeye başladı valflerde tıkanmada oldu

Can

Henüz bir çözüm için gelen olmadı

Kronik Geri Vites Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti

14 Kasım 2025 20:36
Tanju sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Traktörde Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği

04 Ekim 2025 20:01