20 Şubat 2024 22:18

Amazon sayfasından Dalkılıç satıcısından aldığım New Balance ayakkabı, bir haftalık kullanımda her ikisinin de tabanında açılma oluştu. İade gönderdim, firma ayakkabıyı üretici firmaya gönderdiğini ve 30 iş gününde olumlu ya da olumsuz dönüş yapılacağını söyledi. Bir haftalık kullanımda ayakkabıda nasıl bir kullanıcı hatası olabilir ki, ben süreyi beklemek zorunda kaldım. Anlamadığım bir diğer konu ise, Dalkılıç firmasını aradığımda karşılaştığım kişinin ilgisiz tavırlarıydı. Amazon'un Türkiye temsilciliği olup olmadığını bilmiyorum, çünkü bulamadım. Konunun bu kadar uzaması ve yaşadığım olumsuz deneyimler nedeniyle Amazon Prime üyeliğimi sonlandırdım. Bu durum çözüldükten sonra bir daha Amazon ile işim olmayacak.

26 Şubat 2024 08:21 (Şikayetten 5 gün sonra)
Tuğçe
Tuğçe
06 Mart 2024 22:22

Merhabalar tekrardan Amazon üzerinden aldığımız ayakkabının iade sürecini beklerden bu defa da Yalı Spor mağazasından gidip bizzat deneyerek aldığımız New Balance ayakkabı da bu defa da 3. Günde yine iki yabanda açılma oldu yani çok komik bir durum nereden aldığımızın bir önemi yok marka sizin markanız siz üretip bu ürünleri bu mağazalara gönderiyorsunuz bu nasıl bir kalitesizlik böyle yani bu model de bu sizin kronik sorununuz o zaman toplatın ürünleri daha iyisini yapın ben iki ayrı mağazadan şu an inceleme süreci bekliyorum biri 30iş günü biri 21 iş günü toplam da 3,700 TL gibi bir rakam ancak bunların bana geri dönüşü kullanıcı hatası olursa o zaman aldığım yerler ve markanız olmak üzere Tüketici Hakem Heyeti mahkeme ne varsa yapabileceğim yapmaktan geri durmayacağım bilginize

20 Şubat 2024 22:10
Amazon Uygulaması Dalkılıç Spor Malzemeleri Satıcısı
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 09:53

Aslıhan
31 Temmuz 2023 14:36

26 Ekim 2023 01:52
Dalkılıç Spor'dan Aldığım Ürün Geldiğinde Bağcığında Leke Vardı,
Dalkılıç Spor'dan Aldığım Ürün Geldiğinde Bağcığında Leke Vardı,

New Balance Geciken Sipariş Gönderisi!

29 Ekim 2025 17:31