Nevçarşı Avm Güvenlik Görevlisinin Saygısız Davranışı

31 Ağustos 2024 21:36

31 Ağustos 2023 akşamı saat 18.00 civarında Nev Çarşı eczane yanındaki kapıdan girerken, gözlüklü ve başı kapalı güvenlik görevlisinin hakaretlerine maruz kaldım. Tam içeri girerken telefonum çaldı ve cevapladım. Elimdeki çantaları X-ray cihazına koyacaktım, cihaz çalışmadığı için güvenlik görevlisi işaret ederek 'geçin' dedi. Ben de hamile olduğumdan kenardan dolaşarak görevlinin yanına gittim. Kendisi de bana 'Telefonla konuşmayı bırakın da cihazdan geçin, hanımefendi' deyince sinirlerim altüst oldu. 'Ne diyorsunuz siz? ' dedim, hamile olduğumu söyledim. O sırada kendisi söylenmeye devam etti. 'Bir saniye susup beni dinleyin' dedim, neyse ki sustu. Benim bir mazeretim var ki kenardan dolaşıp geldiğimi ve kendisinin de bunu tahmin edebileceğini söyledim. Ama sürekli bana laf yetiştirmeye çalışması ve 'Buradan geçerken telefonla konuşmak yasak' demesi hiç akıl alır gibi değil! Yakasındaki ismine baktığımı görünce de 'Git nereye şikayet edersen et' demesi çok saygısızca! Ben bu AVM açıldığından bu yana bütün ihtiyaçlarımı oradan alan biriyim. Bir çalışanın müşteriye saygısızca hakaret etmesi kabullenilir bir durum değil!

Sibel sonuçtan memnun değil

Nev Çarşı Üsküdar Güvenlik Görevlisinden Şikayetçiyim

22 Ağustos 2024 19:20

Nevçarşı Avm Nev Çarşı Güvenlik

22 Ağustos 2024 01:19
Eda sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 14:15

09 Ağustos 2023 17:25