Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
18 Temmuz 2024 01:45

Akasya AVM Network'ten 06/07/2024 tarihinde çizgili bir takım elbise aldık. Eşim için ellerinde beden olmadığını ama getirtebileceklerini söylediler. Getirmeleri gereken 44 beden pantolon ve 42 beden ceketti. Ürünün başka mağazada olduğunu, ürünün ücretini ödersek bize kargo yapabileceklerini belirttiler. Ancak satış personeli, öncesinde ürünü mağazaya getirteceğini, kontrol sağlayıp kendisinin bize kargolayacağını söyledi. Biz de ödememizi yaptık. Ürün bize 17/07/2024 tarihinde ulaştı. Gelen pantolon 44 beden yerine 42 beden olup anlaşılmaması için beden etiketi kesilmişti, yıkama talimatındaki beden bilgisinin ise üstünü tükenmez kalem ile karalamışlardı bedenin belli olmaması için. Marka politikası doğrultusunda mağaza personelinin bir müşteriye bunu yapmasının mümkün olduğunu düşünüyorum. Aksi takdirde bir personelin buna cesaret etmesi mümkün olamaz. 10.000 TL'ye takım elbise alıyorsunuz ancak üstünüze olmuyor. Üstelik siz hemen giymezseniz bunu çok sonra fark edeceksiniz. Bununla ilgili olarak tüm yasal haklarımı kullanacağım!

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
27 Eylül 2024 16:53
Network Mağazası Hatalı Ürün Satıyor Ve Müşteri Hatası Diyor.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:17

07 Mart 2024 22:27