Setur Turizm Ve Acente Mağdurları

Filiz
31 Temmuz 2024 14:53

Setur ve acente arasındaki anlaşmazlık yüzünden mağdur olan vatandaşlardan bir aileyiz. İşin içerisinde Setur Turizm gibi zincir bir markanın olduğu firmada, ağustos'un ilk haftası konaklama yapacağımız otelin ödemesi s** ç**adı altında şahsa yapılmıştır. S** turizm olarak ve şu an otele giriş yapacağımızda Setur 'dan öğreniyoruz ki %25'lik kısmı ödenmiş, o yüzden itiraz ediyoruz. Biz Setur 'u biliriz; acente patlamış, batmış, mal kaçırmış, o benim problemim değildir.

Dava süreci açılır, mağdur olan vatandaşa bir şekilde çözüm bulunur. Ben ödeme yaptığım kasım ayındaki otele giriş yapamayıp bir de 200 bin gibi bir ödeme 25 gün önce yapıp şikayetçi olanlardan biriyim. O da Setur adı altında ödeme kartımdan geçilmiş olup itirazda bulunulmuştur. Belgeli bir şekilde görseldeki gibi voucher paylaşılmıştır.

Lütfen gereğini yapıp 01.08.2024 tarihinde otele girişimizin yapılmasını istiyoruz. Koç Holding olarak acente ve aranızdaki konu nereye taşınır bilemem ama bizi mağdur etmeye hakkınız yoktur. Sizin bu işi başından uyanık olup kimin kartından ödeme alınıp kimin otele girişi yapıldığını kontrol etmeniz gerekmektedir. S** ç**ve k**p** adı altında s** turizm olarak kendilerine de suç duyurusunda bulunulmuştur.

Setur Turizm Ödediğim Tutarı Rezervasyonuma Yansıtmadı!

Zeren

Setur Turizm Tatil Çeki Mağduriyeti Ve İade Sorunları
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
31 Temmuz 2024 14:53
Enver sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 16:54