Netmarble Hounds The Last Hope Açılsın

04 Mart 2024 01:05

Hounds: The Last Hope oyununun tekrar açılmasını istiyoruz. Oyuna takas özelliğinin eklenmesi bile birçok oyuncuyu geri kazandıracaktır. Şu anda birçok kişi piyasadaki kötü oyunları oynadı ve Hounds: The Last Hope'un kalitesini anladılar. Bu yüzden oyunun lütfen tekrar açılmasını talep ediyoruz. Lütfen oyunu tekrar açın.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Enes

Bende eski oyunculardanım kusura bakmayın artık hiçbir oyunun bu oyun kadar tutarı yok lütfen son söylemem den sonra gelmesini bizzat ben bekliyorum ben oyunun tüm ülke oyu ile gelmesini bekliyorken sizler hala oyunun geliştiricilerden haber etmeyi ihmal ettiniz güncel haberleri artık gündeme düşsün #houndslasthope geri dönsün ışığını gecesini gündüzünü yaksın her oyuna bir anlık rank atsın hepsini sildirecek hale piyasaya ayak uçuracak halde gelsin diğer oyunları salla para etmez oyunların sözcüklerle dolmuş hile dolu ağzı boş laf yapan oyunculardan bıktık diyecek haldeyiz ve artık bizzat ben istiyorum artık bu oyunu artık gelebilir mi yıllarca kaderi bekliyoruz desek insanların ağzına komik gelir? :)

Aslan

Hounds: The Last Hope açılmasını her sene bekliyoruz. Gerek yeni oyuncular gerek eski oyuncuları hitap edecek ve oyuna çekecektir. Şu anda piyasada ki hiçbir oyunun kafa tutacağını düşünmüyor eski bir Hounds oyuncusu olarak verdiği zevki, hissiyatı ve tutkuyu hiçbir oyunda bulamadım. İmkanı olan bir firma lütfen şu oyunu açsın artık.

Hüseyin

Hounds the last hope tutkusunu yaratan bir oyun şu anlık yok ve olmayacak gibide firmalar bu tutkuyu bilemez. Umarım yakın zamanda tekrardan açarlar veya bir firma satın alır klanımız 60 kişiydi ve dc de aktif olarak oyunlar oynuyoruz hala keşke tekrar açılsa her türlü desteği verirdik.

Emin

Discord davet linki atar mısın

Furkan

4senedir oynuyordum mükemmel oyundu kesinlikle kapanmayı hak etmiyordu acilen bir firmanın alması gerek bu yıllarda patlamaya uygun bir oyun şu an ki piyasadaki oyunların hepsin 1000basacak bir oyun açılmasını talep ediyorum daha ne kadar beklememiz gerek açılması için 2025 betası çıksa en kötü iyi olur gene lütfen bir firma bu oyunu alsın çok da kazancı olur bu yılda

Ege

Kanka Türkiye'de bunu yapsa yapsa acun ılıcalı yapar ona yazalım

Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan