Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Numara Taşıma Şifre Alma Geri Dönüş Sağlamada İlgisiz Netgsm

Numara Taşıma Şifre Alma Geri Dönüş Sağlamada İlgisiz Netgsm
22 Eylül 2024 22:58

Numaramı netgsm taşımak için başlatmış olduğum üyelik surecinde uygulamanın telefonunuza kullanıcı adı ve şifre gönderilmiştir mesajını alamadım. Uygulamada şifreniz ve kullanıcı adınız gelmediyse şifre yaz 1010 gönder defalarca gönderdim gene şifre gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda 20 sıradasınız diyor bir türlü sıra gelmiyor. Telefonu kapattığında görüşme sağlayamadıysanız bu mesaja geri dönüş yapın çözüm bulalım diyor derdini anlatıyorsun cevap veren yok! 4 adet sim kart aldım daha bir tanesini taşıyamadım pişman oldum

22 Eylül 2024 22:56

Net GSM Numara taşımak için kart başvurusunda bulundum. Kartlarım elime ulaştı. Hat taşıma işlemi için web sitelerinden üyelik işlemi başlattım. Üyelik işlemi başlattığımda mesaj olarak şifre ve kullanıcı adı gönderildiği bilgisi gelince mesaj kutuma baktığımda böyle bir mesaj göremedim. Sayfayı yenileyip işleme devam etmek istediğimde bu hesapla daha önce işlem yapıldı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın dendi. Kullanıcı adı ve şifresi bilmediğimden tekrar şifre ve kullanıcı almak için 1010 şifre yazıp gönderdim geri dönüş almadım. Telefonla müşteri hizmetlerini aradım 20 sıradasınız dendi. Çok uzun süre sıra gelmedi kapadım Ardından netgsm çağrı Merkezimize yaptığınız aramada görüşme gerçekleşemedi. Dilerseniz talebinizi bu mesajı cevaplayarak bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla mesaj geldi talebi ilettim geri dönüş olmadı ben bugünüme kadar böyle rezil birdurum yaşamadım 3 gündür uğraş içindeyim daha numaramı taşımadan ne hale geldim.

numara-tasima-sifre-alma-geri-donus-saglamada-ilgisiz-netgsm-1.jpg
24 Eylül 2024 16:44 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Eylül 2024 23:48
numara-tasima-sifre-alma-geri-donus-saglamada-ilgisiz-netgsm-3.jpg
numara-tasima-sifre-alma-geri-donus-saglamada-ilgisiz-netgsm-1.jpg

Pazar gecesi müşteri hizmetlerine ulaştım konuyu anlattım bana mail adresinden kullanıcı adı ve şifremi iletti. Giriş sağladım sistem aktivasyon işlemi için yapay zeka uygulamasını açtı. NFC ile kimlik doğrulama, kimlik fotokopisi, görüntülü video alindi. Pazartesi şikayet.com daki şikayetime dönüş yaptılar. Konuyu anlattım. Hızlandıralım dediler. Birkaç saat sonra sisteme giriş yaptım. Sistemde sözleşmenin video kısmında yüzünüz net görünmediği için işlem başlatamıyoruz yazıyordu. Aksam üzeri tekrardan üyelik başlatıp aynı işlemleri tekrarladım bu sefer NFC ile okunan kimlik verileri hatalıdır mesajı altım. Müşteri hizmetlerini aradım. Otomatik sekreter telefonuma gelen mesajdan canlı desteğe yazışarak derdinizi anlatın dedi. Canlı desteğe yazdım 15 dakika bekledim. Konuyu anlattım bana programı silip tekrar yapın dedi. Sildim kurdum tekrar yaptın. Bu sefer beklenmeyen hata oluştu tekrar deneyin mesajı aldım. Tekrar denedim aynı mesajı aldım. Tekrar denedim aynı mesajı aldım. Artık sıkıldım ve almış olduğum 4 kartı iade etmek istiyorum. Bu kadar saçma bir durum olamaz.

Riza sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 10:40
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
30 Ekim 2024 23:33
Serhat sonuçtan memnun

Serhat
29 Ekim 2024 14:10
"Şimdilik sorun çözüldü. Umarım diğer şikayet sahiplerinin yazdığı faturalandırma ve taahhüt edilen fiyatlar üstünde rakamlar görmeyiz. Teşekkürler Şikayetvar ve netgsm"
Hasibe sonuçtan hiç memnun değil

Hasibe
06 Kasım 2024 17:21