Betül sonuçtan hiç memnun değil

Netflix Televizyondan ''Hanenize Ait Değildir'' İzlemeye İzin Vermiyor

11 Aralık 2023 14:59

Netflix televizyondan ''bu televizyon hanenize ait değildir'' diyerek izlemeye izin vermiyor. Biz özel plan kullanıyoruz. Bu sorunla karşılaştıktan sonra müşteri hizmetlerini aradığımızda, 4 profilin tek bir televizyondan izleme hakkını olduğunu söyledi. Yani şöyle açıklayayım; 4 profilli özel plan bir hesaba sahip olsak da bu toplamda 4 hesap için bir hane belirlenip o haneden televizyon izleme hakkının olduğunu söyledi.

Bu çok saçma bir uygulama. Ben bu özel planı aynı evde yaşadığım insanlarla beraber mi alıyorum da böyle bir şey olabiliyor. Her profilin izleme hakkının olduğu yazdığı için alıyorum.

Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

Ömer
Ömer

Yaniii adamlar özel paketi 4 kişi 4 ayrı evde izlesin diye satmıyor. 2 çocuklu bir aile kullanabilsin diye satıyor. Eğer birden fazla televizyonda izleyeceksen aynı evde olmalı. Bu aykar önce gelen ve mantıklı bir kısıtlama. Neden 1 üyeliği 4 kişinin kullanmasına izin versinler TV aynı evde değil besbelli farklı aile? 3 seçeneğin var. 1) tek TV'de ama 4 mobil cihazda (telefon tablet) aynı anda izleyebilirsin, 2) kendine özel Netflix hesabı kullanırsın başkasına vermezsin. 3) iptal edip kullanmazsın

Betül

Bence kesinlikle mantıklı değil. Tek kişiyle alacağım hesabın özellikleri ile 4 profilli Premium hesabın özellikleri farklı. Ben tek kişiyim ve HD izlemek için 4 profilli hesap mı alayım?

Betül sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 15:27
Netflix Televizyon Telefon Hata

Bu Cihaz Netflix Hanenize Dahil Değil Uyarısı

Yusuf
19 Ocak 2024 19:39
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
09 Mayıs 2024 02:07