Nestle Bonka Kahve Mağduriyeti

Yaklaşık 1 yıl önce aldığım Nestle marka Bonka çekirdek kahvelerim 9 kilo elimde kaldı. Üretim ve tüketim tarihi yakın olduğundan ve sağlık nedeniyle tüketemedik. Firmadan değişim ya da bilgi istiyorum. Nestle ürünlerini yıllardır tüketmekteyiz. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

28 Kasım 2024 11:17

Nestle bonka markalı 9 kiloya yakın çekirdek kahve belli sağlık sorunları nedeniyle tüketemedik ve tarihleri yaklaşık 3 ay geçti. Firmaya yazdık buradan yazıyorum bana dönüş yapıldı bana hediye olarak gelen kahvelerin değişimi için bizden fatura ya da fiş talep edildi. Mantıklı değil kimse 1 yıl önceki fişi saklayamaz yani Büyük firma olduğunu ileten Nestle böyle bir bahaneye girmesi üzücü

26 Kasım 2024 16:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, Tüketicimiz konu hakkında bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Bilginize. Nestlé Çağrı Merkezi

27 Kasım 2024 11:17

Tekrar aranmayı bekliyorum

27 Kasım 2024 11:18

Beni aramamışsınız kayıtlarımda sizden çağrı yok

Sayın Yetkili, Tüketicimize konu hakkında ulaşılmıştır. Bilginize. Nestlé Çağrı Merkezi

27 Kasım 2024 14:38

Firma tarafından arandım Haklı sebeplerimi ilettim. Yıllardır birçok ürününü kullandığımız bir firma bizi mağdur etmez diye yazdık. Markanın bana dönüşü şöyle oldu Kahvelerde değişim yapabileceklerini fakat fatura veya fiş ibraz etmem karşılığında. Mantık olarak hediye gelen bir ürün bana ve kim 1 yıl fiş fatura saklıyor bunun cevabını öğrenmek isteriz

Nestle Nescafe Gold Orijinal Mi Değil Mi?

Nescafe Gold ile alakalı bir başvuruda bulundum Nestle'ye fakat geri dönüş alamadım. Ürün sahtemi değil mi diye bilgi be...

Nestle Nescafe Gold İçinde Siyah Parçacıklar

Merhaba, Carrefour SA dan aldığımız Nescafe Gold içinden siyah siyah yanıklar çıktı. Ben Nescafe'den başka kahve içmiyor...

Nestle Kahve Analiz Sonuçları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

"Şaşırtıcı bir şekilde firma iyi bir dönüş yaptı. Memnuniyet duydum. Firma yetkilisi ve müşteri hizmetleri personeline teşekkür ederim"

Tümünü Gör

Jinda
Nestle Çilekli Sütte Yabancı Madde Şoku

Nestle ÇilekliSütte Yabancı Madde Şoku

Devrim
Nestle Nesquik'ten Böcek Çıktı!

NestleNesquik'ten Böcek Çıktı!

Esma