Sma İyi Geceler Bebeğimi Gece Hastanelik Etti

Sma İyi Geceler Bebeğimi Gece Hastanelik Etti
27 Şubat 2024 08:46

ebebek mağazasından 4 aylık kızım için SMA İyi Geceler maması satın aldım. Sözde iyi geceler rahat uyutması gerekiyorken, bebeğim besledikten sonra sabaha kadar ağladı ve asla yemedi. Tadına baktığımda balık gibi çok kötü kokuyor ve hiç güzel bir tadı yok. Kızımı çok huzursuz etti. Sabaha kadar karnı ağrıdı. Ben bu mamayı ne yapacağım şimdi? Param çöpe gitti. Açıp bir defa kullandım, bebeğimi mahvetti. Nasıl tekrar vereceğim, beslemek için nasıl güveneceğim? Mamanın içeriğinin araştırılmasını istiyorum ve bebeğime zarar verdiği için şikayetçi olacağım. Madem gece uyutmuyor, 'İyi Geceler' reklamının anlamı ve amacı nedir? Bebeğim hastanelik oldu. ebebek Ankara Eryaman şubesinden aldım. Numaramı sorguladığınızda mağazadan alma kaydım çıkar. Burada minicik bir bebeğimin sağlığı söz konusu.

27 Şubat 2024 13:47 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir en kısa süre içerisinde tekrar arayacağımızı bildirmek isteriz. Nestlé İletişim Merkezi

02 Mart 2024 16:39

Sayın Yetkili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé Çağrı Merkezi

Emre
Emre

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Şikayetinizi okuyunca üzüldük. Bizim de 2,5 aylık bebeğimiz var. Bugün fark ettik ki iyi geceler mamasında kötü koku mevcut. Şikayetlere baktığımda firma sürekli bilgilendirdik şeklinde şeyler demiş. Size bu konuyla alakalı ne dediler.

13 Kasım 2024 22:55
Aziz sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2025 10:47
Aldığım Mama Orijinal Mi? Çocuğumda Sorunlar Başladı!

Sma Comfort Mama Pişmanlık Yarattı

03 Ağustos 2024 20:30