Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Nesrin Öztürk Butik Ücret İadem Yapılmadı

Nesrin Öztürk Butik Ücret İadem Yapılmadı
10 Temmuz 2024 17:08

Çok kötü bir alışveriş deneyimi yaşadım. Önce kargoya verildiği söylenen siparişim meydanda yoktu ve bana kargo şirketine sorun dendi. Verdikleri takip numarasında hiçbir şey çıkmıyor, neyi sorayım? Sonra kendileri, tamam tekrar gönderelim dedi ve gönderdiler.

Gönderilen iki elbise de inanılmaz kalitesiz çıktı. Kendi sitelerindeki ve Instagram hesaplarındaki görseller, videolarda hiç böyle durmuyordu. Kot elbiseden çok kötü bir koku geliyordu. Ayrıca hiçbir fatura gönderilmedi. Ne siparişimle ne de e-fatura olarak. Neyse, sonuç olarak iade etmek istediğimi söyledim ve gönderdim. Kargoyu da benim ödemem gerekiyormuş.

Tüketici Hakları'na göre böyle bir şey yok! 200 lira kargo parası ödedim. Güya indirimli göndermem için kargo kodu verildi ama kargo şirketinin söylediğine göre o sadece kendi gönderimlerinde kullanılıyormuş. Bir şekilde iadem ellerine ulaştı. "değişim sağlıyoruz. Bakiyeniz ile" diye WhatsApp'tan yazdılar. Bu cümleden hesabıma iade yapılacağı anlamını çıkardım.

Bir aya yaklaştı, iade filan yok. Tekrar yazdım, şimdi de "iade süresi 15 gün" demişler. Bir ay önce elinize geri ulaşan iki elbise ne oldu peki? Ne paramı geri alabildim ne de elimde elbiseler var. Faturasız ticaret yapmaları ayrı bir konu. Daha fazla tahammülüm kalmadı. Tüketici Hakları'na başvuruyorum.

Öznur sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 15:32
"Tuğba Hanim bizzat benimle iletişime geçerek özürlerini iletti, kendisine kibar yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım tüm müşterilerinin sorunları en kısa sürede çözülür :)"
B. Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Roupas Collection Para İadem Yapılmadı!

14 Eylül 2024 15:12
Sema sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 17:08

20 Mart 2024 11:59
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 00:47
Oyku Wear Siparişim Neden Gönderilmedi?
Oyku Wear Siparişim Neden Gönderilmedi?