Nesine=Oyuncu Özel Kombosu

15 Temmuz 2024 13:17

Nesine sitesinde oynadığım kupona dair bir mağduriyetim var.
Arjantin Kolombiya maçı, Kolombiya kalecisi 5 ve 5ten fazla kurtarış yapar demiştim.
Oyuncu özel kombosu altında bu kuponum tutmadı olarak gözüküyor.
Halbuki uzatmalar da kaleci toplam 5 kurtarış yapmış.
Ama kuponu oynarken uzatmaların dahil olup olmadığı yazmıyor.
Yetkili birinin ilgilenmesini istiyorum.

15 Temmuz 2024 15:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

15 Temmuz 2024 15:15

Merhaba, numaramı aramışsınız ama müsait değildim. Kupon hakkında sorunumu yazı olarak yazabilir misiniz? Teşekkür ederim

15 Temmuz 2024 16:53

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Baha sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Oyuncu Özel Kupon Uzatma

Nesine Kuponum Kaleci Kurtarışları Doğru Sayılmadı
Halil sonuçtan çok memnun

Halil
08 Mayıs 2025 08:21
"Kısa süre içinde sorunumu çözdüğünüz için çok teşekkür ederim"
Kazanan Kuponum Hatalı Sonuçlandırıldı, Ücretim Ödenmiyor

Kazanan Kuponum Hatalı İstatistik Nedeniyle Ödenmedi