Nesine Sistem 3 4 13 Maç Sorunu

Angara
17 Mart 2024 23:46

Üç bankolu on üç maçlık bir sistem oynadım ve 3-4-13 şeklinde kupon yaptım, iki misli değerinde. Üç banko maç doğru çıktı. Sürpriz olarak beklediğim dört maçtan da doğru sonuçlar geldi ancak hesabıma yatan para 175 TL oldu.

Bu bir şaka mı? Diğer sitelerde hesapladığımda kazancımın 3600 TL olması gerektiğini gördüm. Zaten sürpriz maçların oranı 167, üstelik kupon iki misli ve banko maçlardan altı oranında gelmiş durumda.

Acil olarak dönüş yapmanızı bekliyorum. Umarım geçerli bir açıklamanız vardır.

18 Mart 2024 18:14 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

19 Mart 2024 11:57

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Fatih
27 Aralık 2023 10:48
Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
21 Aralık 2023 10:51
Nesine Sistemli Kupon Hesaplama Hatası
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
08 Ocak 2024 01:11
Nesine Hatalı Hesaplama Ve Kazanç Beklentisi

15 Nisan 2024 23:29
Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
31 Temmuz 2024 09:43
"2 ve 3 lü kombinansyonlarla ilgili yeterli bilgi tarafıma verilmiş ve sorunu düzeltebildiğimiz için Nesine ailesine teşekkür ederim"
Nesine Kategorileri