Nesine Şirket Çalışanlarından Şikayetçiyim

Sıla
10 Temmuz 2024 21:58

Nesine şirket çalışanı B**** G**** ile iletişime geçtim. Adıma şirket hesabı açıp benden bir miktar para istendi ve o parayla bahis oynandı. Yüklü miktarda kazanç olduğunu söylediler ve o kazancın hesabıma yatması için bir miktar para istendi. O kadar durumum olmadığını belirttim, ödeyemem dedim ve beni avukata yönlendirdiler. Ben bir şekilde istenilen tutarı denkleştirip ödemeyi gerçekleştirdim. Talep oluşturduklarını söylediler. 16 ila 21 gün arasında sonuçlanır dediler, 1 ay oldu, sonuçlanmadı. Kendilerine geri dönüş sağladım, paranın askıya alındığını söylediler ve tekrardan benden ücret istediler. Ödeyemem dedim ve tekrardan avukata yönlendirdiler. Sürekli bir ücret talep ediyorlar ve ben bu durumdan şikayetçiyim. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

11 Temmuz 2024 16:04 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

12 Temmuz 2024 09:07

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Sosyal Medya Üzerinden Kupon Vaadiyle Yaşadığım Mağduriyet

kazanan-kuponumun-odemesi-yapilmadi-magdur-edildim-1.jpg

Kişisel Bilgilerim Kullanılarak Tehdit Edilmem Ve Güvenlik Talebim Hakkında

Pelin
07 Eylül 2025 14:59
kisisel-bilgilerim-kullanilarak-tehdit-edilmem-ve-guvenlik-talebim-hakkinda-5.jpg
kisisel-bilgilerim-kullanilarak-tehdit-edilmem-ve-guvenlik-talebim-hakkinda-3.jpg
kisisel-bilgilerim-kullanilarak-tehdit-edilmem-ve-guvenlik-talebim-hakkinda-2.jpg
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Nesine'de Bahis Kuponu Hataları Ve Yetersiz Bonus

Serkan