Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 21:24

Aynı isim farklı çekiliş

Evet, geldik çekilişin sonucuna! Burada gördüğünüz gibi Nescafe araba kazanan kişi Y**** E*** Ö****. Ama ne tesadüftür ki milyarda bir denk gelecek bir olay; aynı isim, aynı şehir, Schweppes çekilişinde yedek talihli olarak görüyoruz.

profile profile profile
29 Kasım 2024 16:37 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz konu hakkında bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Bilginize. Nestlé İletişim Merkezi

29 Kasım 2024 16:38

Tekrar arayın bana bildirim gelmedi

29 Kasım 2024 17:01

Sayın İlgili, Tüketicimiz konu hakkında tekrar bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Bilginize. Nestlé İletişim Merkezi

29 Kasım 2024 17:08

Merhabalar sevgili Halkım Aradılar görüştük ve bu olayın şans olduğunu söylediler. Benim firmayla sorunum yok. Ama çekilişi kim yapıyorsa onlar araştırılmalı Beni arayıp bu iş şans işidir demeniz beni ikna etmez Beni ancak MPİ ve noter e soruşturma açtık konuyu istişare ettik dersiniz rahatlarım

03 Aralık 2024 19:39

Şikayetimi görüntüleyen arkadaşlar bir yorum yapın ki etkileşim olsun Herkes görsün

Yorumlar (7)

Duygu
Duygu

Maalesef yeni dönem xpress çekilişlerinde de aynı sorun var 1. Çekilişe bakıyorum 2. Çekilişe bakıyorum nedense aynı isimler her çekilişte nasıl oluyor gerçekten açıklama yapmaları gerekiyor?

Çiğdem
Çiğdem

Skandal bu. İyi bir gazeteciye ulaştırmak lazım bu bilgiyi ki gündeme düşsün. Kesinlikle araştırılması gerekiyor.

Ulaştırmadığım gazeteci kalmadı. İlgilenmiyorlar. İstersen siz deneyin

Tuğçe
Tuğçe

Schweppes çekilişinde yedek talihli olmuş. Asıl talihli zaten alıyor arabayı.

Sadettin

Kardeş sence bu da mümkün yani öyle mi Sen almaya devam et. O almayı sen başka bir şey anla

Aytaj
Aytaj

En azından şifeli olarak isim gösteriyoruz deselerde inanırdık ) ) ) ) ) )

Sadettin

Şifreli paylaşmaları bir anlam ifade etmez. Önemli olan hile dönmemesi için biz şifre gönderirken bize sıra numarası vermeleri lazım

Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 14:49
Nescafe Çekilişlerinde Şeffaflık Eksikliği

02 Temmuz 2024 21:08
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
03 Eylül 2024 09:25