Neova Sigorta İle Tamir Sürecinde Yaşanan Zorluklar

07 Kasım 2024 15:52

14 AL 867 plakalı aracımız ile kaza yaptık. Karşı tarafa sekizde sekiz kusur verildi. Karşı tarafın sigorta şirketi Neova Sigorta idi. Neova Sigorta'dan aracın tamir sürecini başlattık. Karşı tarafın sigortacısının anlaşmalı olduğunu söylediği serviste dosya açtırdık. Servis sürekli 'Eksper bekliyoruz' dedi. Aradan 3 ay gibi bir süre geçti. Eksper'e ulaşmaya çalıştım. Nihayet aylar sonra mailime dönüş yaptı ve yazmış ki 'Evlilik iznindeydim, yeni ilgilenebildim.' Eksper dedi ki 'Servis evrak yollamadı.' Bana WhatsApp ekran görüntüsü attı. Servisten ekran görüntüsü istedim. Servis ekran görüntüsünü yolladı ve evrakları yollamış. Eksper'e attım ekran görüntüsünü. Eksper yine 'Yollamadı, yeniden yollayın' dedi. Tekrar evrakları yolladı servis. Yine aylar geçti. Eksper'e mail ile yine ulaştım. Yine '1 aydır evlilik sürecindeydim, yeni başladım.' yazdı cevaba. Neyse zor zahmet tamirat onayı çıkardık. Bu sefer de servis yan çizdi. 'Ben yapmak istemiyorum' dedi. Neova'nın ilgili sigorta acentesini aradım. Acente 'Bizim çalıştığımız başka servis yok' dedi. Durumu Eksper'e mail ile anlattım. Eksper bey keyfi gelince dönüş yaptı. 'O servis bizim anlaşmalı servisimiz değil' dedi. Eksper ile ve acente ile ilgili durumu Neova Sigorta'ya anlattım. Bu kadar yalanın olduğu bir ortamda hiç birine yaptırım uygulamadı. Sonra aylarca kaskodan yaptırmak için Neova Sigorta'dan dosyayı kapattırmaya çalıştım. Nihayet kapattırdım dosyayı. Kaskodan süreci başlatacaktım ki Aveon Sigorta pert olmuş. Şimdi cebimden yaptıracağım. Neova Sigorta ve Aveon pişmanlıktır.

07 Kasım 2024 16:11 (Şikayetten 18 dakika sonra)
15 Kasım 2024 15:03

Muzaffer Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 45788 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Neova Sigorta Kasko Tazminat Bedeli Ödemede Yaşattığı Mağduriyet

29 Aralık 2023 17:07

31 Ocak 21:23

14 Kasım 2023 23:26
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 13:54

25 Temmuz 2023 12:01