Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Neova Sigorta İhale Mağduriyeti: 20 Gün Bekleyiş Boşa Gitti

22 Temmuz 2024 10:27

Neova Sigorta şirketi kurumsal diye hasarlı araç alım satım sitesine üye oldum. Kredi yükleyip ihaleye katıldım. 3 araç ihalesi bende kaldı. 20 gün oldu, ne aradılar ne sordular. İletişim numaraları da yok. Uygulamanın mesaj yolu ile iletişime geçip mesaj attım. Bana arabaların verilmeyeceğini, kontörleri geri yüklediklerini belirttiler. Bu nasıl bir ihale sistemi? İşine gelince ver, işine gelmeyince verme. 20 gün boşuna mı bekliyoruz? Bir de geri mesaj atıyorlar sürekli mesaj atmayın diye. Demek ki kurumsal diye her şirkete güvenmememiz gerek. Ben kontör iadesi değil, paramın iadesini istiyorum.

17 Ağustos 2024 10:24

31.07.2024 tarihinde Neova hasarlı araç sitesinden ihaleye katıldım aynı gün başka bir arabaya daha katılmıştım yalnız katıldığım diğer araba için ihaleyi kazandınız mesajı falan gelmedi sistemimde sadece ilk ihaleye girdiğim araç gözüküyor du bana ihaleyi kazandınız müşavirler en kısa zamanda size dönüş sağlayacaktır dendi sonra müşavir beni aradı benim ihaleye girdiğim sistemde gözükmeyen diğer aracı alacağımı söyledi ben kendisine ben sistemde öyle araç göremiyorum ben benim kazandığım sistemimde gözüken aracı almak istiyorum dedim bana sert bir çıkışla alacakmisin almaycakmisin dedi bende dedim arabanın ne olduğunu bilmiyorum almak istemiyorum dedim hesabıma bloke koydu benden 5 bin tl karşılığında bloke açılacak dedi benim bu konuda bir suçum yok sistemmide gözükmüyor araba neyi alacağım dedim kazandığım araç içinde kesinlikle aramadılar Neova hasarlı araç sitesinden bu zamana kadar 6 araç ihalesini ne girdim hiç birini vermediler

1723878801226.screenshot-2024-08-14-10-26-11-371-comgoogleandroidgm.jpg
22 Temmuz 2024 17:43 (Şikayetten 7 saat sonra)
24 Temmuz 2024 10:51

Bayram Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 39788 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 13:43
Levent sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 21:16

11 Ağustos 2025 09:02
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Kazandığım İhalede Sahte İlan Ve Para İadesi Yapılmıyor

22 Temmuz 2025 17:30