Neorezonans Ankara İlgisiz Bir İşletme

22 Ağustos 2023 16:3132.757

Hislerim tazeyken yazmak istedim. Madde madde ilerleyeceğim.

1. 4. Seansımdan çıktım, saat an itibariyle 15:49.
Benim ise seansım 14:00'te başlamalıydı.
Meşgul insanlar bir şekilde zaman ayırabiliyorsa siz de o zaman ayıran kişiye saygı duymalısınız.

2. İlk haftalarda yazan, her şey nasıl ilerliyor diye soran 'ilgililer' bir süre sonra ilgilenmemeye başladı.

3. İçeri girdiğinizde karşılayan yok, işleyişin nasıl olduğunu kendiniz bir şekilde fark etmelisiniz.

4. Sistemin işe yararlılığı ya da yaramazlığı hakkında bir sözüm yok, ancak gerçekten fazla kalabalık. Dolayısıyla sürekli olarak arada kaynıyorsunuz.

5. Onlarca hemşire var, hiçbiri sizi tanımıyor, defalarca kaçıncı seansım olduğu soruluyor gün içinde. Kapasiteniz 20 hastaysa, o gün 20 kişi alırsınız, her işletme için geçerli basit bir kuraldır bu.

6. Bana Koray bey'i öve öve bitirememişlerdi, kendisiyle tek bir kelime konuşamadım. Tanışmak için de mi randevu almalıydım, bilmiyorum.

Dördüncü ve son seansımdı, başka bir yerde devam edeceğim. Umarım dikkate alınır.

Gitmeden önce dikkat etmelisiniz.

23 Ağustos 2023 13:06 (Şikayetten 20 saat sonra)

Öncelikle Merhaba Sayın Danışanımız, Merkezimizde geldiğinizde yaşadığınız memnuniyetsizliğinize bizde madde madde cevap vermek istedik. 1. İlk Seansımız 30-45 dakika diyetisyen görüşmesi ile 45-50 dakika seans olarak, diğer seanslarımız 15-20 dakika diyetsiyen görüşmesi ile 45-50 dakika seans olarak sürmektedir. Yaklaşık olarak 1 saat- 1 saat 10 dakika merkezimizde işlemleriniz devam etmektedir. Randevusuna yetişemeyen danışanlardan dolayı bazı zamanlar gecikmeler yaşanmaktadır. Sizinde belirttiğiniz gibi ilk üç seansta her şey yolunda gitmiş, geldiğiniz dördüncü seansta bu aksaklık yaşanmıştır. 2. Danışanlarımıza, kendisiyle ilgilenen diyetisyenlerimize kolayca ulaşmaları için cep telefonlarını paylaşmaktayız. Diyetisyenlerimiz 3 gün- 7 gün- 10 gün aralıklarla danışanlarıyla belli periyotlarda iletişim kurmaktadır. Ayrıca, nöbetçi diyetisyenimiz tarafından seanslara gelindiğinde danışanlarla birebir ilgilenilmekte, kilo ölçümü ve son durumları analiz edilmektedir. 3. İçeri girdiğinizde nöbetçi diyetisyenimiz karşılama masasında güler yüzü ile siz danışanlara yardımcı olmak için beklemektedir. 4. Sistemin işleyişiyle ilgili sorun yaşamadığınızı işe yararlılığı ile ilgili tereddütlerinizin olmadığını beyan ettiğiniz için teşekkür ederiz. 5. Sistemin işleyişindeki başarının yüksek olması için standart protokol yerine size uygun olan protokol işlemleri yapılması maksadıyla danışanlara isimleri sorulmaktadır. 6. Doktorumuz Koray Bey ile görüşmek istediğinizi randevu alırken belirtmiş olmanız halinde randevunuzu doktorumuzdan oluşturabilirdik. Bunu seansa geldiğinizde söylemeniz yeterli olacaktı. Geldiğiniz diğer seansta doktorumuzla sizi görüştürmemize imkan verebilirdiniz. Sonuç olarak siz danışanımızı tekrar aramızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Sizde her danışanımız gibi özelsiniz. Saygılarımızla

23 Aralık 2023 00:30

Kilo için mi gitmişsiniz verebildiniz mi

Fizyostation Kolumun Ağrısıyla Eve Döndüm

4 Nisan 2024 22:096.125

Akşam 8 e randevu almıştım. 1 saat erken gittim. 2 kişi masaj vs yapmıyordu. Sedye değil sandalyede olsun diyorum. Sıra ...

Neorezonans Ankara Sonuç Alınamadı Şikayet

1 Ağustos 2024 20:5617.424

Merhaba; öncelikle şu an düşünme aşamasında olan yorumlara aldanıp gitmeyi düşünenler varsa realist bir yorum olacaktır....

3 Yorum