Mecnun sonucu yetersiz buldu

Mecnun
19 Eylül 2023 19:32

Neoflam D-NEOFS5 Fika 5 Parça Cam Kapaklı Alüminyum Döküm Tencere Seti (1 Adet) adlı ürünü aldık. Yanmaz tava olduğu için aldık ama yaptığımız köfte de yumurta da yapıştı maalesef. Almamız üzerinden daha birkaç defa kullandık ve tüm kullanım kurallarına dikkat ettik. Ne keskin aletler kullandık ne de bulaşık makinesinde yıkadık. Resmi bir site de yoktur. Şikayet edelim

profile profile profile

Muhammed
Muhammed

Mecnun bey merhaba, "Neoflam" kelimesini bugün ilk defa duyduğum için, bu malzemenin özelliklerini araştırmaya çalışıyordum. Sizin şikayetinize rastladım. Anladığım kadarıyla, size sahte ürün satılmış. Zira, "neoflam" bir kaplama türü değil, Arçelik veya Siemens gibi bir marka ismi. Kore menşeli bir firma olduğunu bugün (malzeme zannettiğim kelimeyi ararken) öğrendim. Günümüzde uluslararası seviyede üretim ve satış yapan global bir işletme haline gelmiş, mutfak gereçleri üreten bir firma bu Neoflam. . Türkiye'de ne yazık ki çok enteresan etiketler ile bir takım ürünler pazarlanıyor. Mesela, polyester reçine ile kum karışımında ibaret olan kompozit tezgahları "granit" diye satıyorlar. Yine çizilme dayanımı artırılmış katkılı teflon tavaları da granit diye pazarlıyorlar... Birilerinin de bu Neoflam markasından haberi olmuş demek ki, kalitesiz fason teflon tavaları bu etiketle piyasaya sürmüşler. Sizin adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
05 Kasım 2024 23:50

Kenan
01 Mayıs 2025 21:18
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
29 Ocak 2024 16:17