Zeynep
01 Haziran 2023 13:32

Batıpark n Design mağazasından aldığımız Teddy kumaşa benzeyen koltukla alakalı satıcıya soru sorduğumda direkt silinebilirsiniz, asla leke kalma olayı vs olmaz denildi. Hatta karşıdaki keten kumaş koltuk gösterilerek, bu tarz kumaşlarda sorun yaşarsınız denilmişti. Bayılarak aldığım ve 17.000 ₺ ödediğimiz koltuk teslim olduktan 1 ay sonra tüylendi ve renk attı maalesef. Satıcı ve firma ile görüştükten sonra, biz size söylemiştik gibi tamamen tersleyici bir üslup ile yaklaştılar maalesef ve asla yapıcı olmak istemediler. Firmanın terslemesi üzerine, en azından bir özür bile dilemediler. Eğer bu mağazadan ve bu firmadan alışveriş yaparsanız, lütfen sözleşmenize tüm söylenenleri ekletin. Yoksa benim gibi mağdur olursunuz.

01 Haziran 2023 16:22 (Şikayetten 2 saat sonra)
Zeynep
01 Haziran 2023 16:46
N Design Batıpark AVM Ankara Mobilya

Cevabınız için öncelikle teşekkürler fakat alırken bana böyle bir bilgi uyarı geçilmedi aksine hiçbir şekilde kumaşta problem olmayacağı dile getirildiği için satın aldım. Bizler mağduriyet yaşadıktan sonra bu bilgiyi vermeniz ne kadar doğrudur? Ya da ürünlerinizin satıldığı mağazayı denetlemiyorsanız bu tarz satış bilgileri vermiyorsanız ne kadar etik şu an bu cevabınız? Dediğim gibi bu markadan ve bu mağazadan alışveriş yapacak olanlara tek önerim sözleşmeyle her söyleneni garanti altına almalarıdır.

Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Koltuklarda Kusur Var, Servis Süreci Ve Yaklaşımı Hayal Kırıklığı Yarattı

"Teşekkürler"

Yazgülü
12 Ağustos 02:24
Leke Tutmayan Koltuk Suyla Bile Leke Oluyor
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 10:44