Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Nbr Yönetim Sahibinin Tavrı

04 Ekim 2023 16:07

Nbr Enerji Elektrik Mühendislik Site Yönetimi firması ;Site ve apartman yönetimi hizmeti vermektedir.
Bu firma aynı zamanda bizim ikamet ettiğimiz sitenin de yönetimini üstlenmiştir.
Defalarca yönetime bildirilmesine rağmen, hiçbir tedir alınmamasından dolayı site kapısının acık bırakılması nedeniyle 4 kedi içeri giren sokak köpekleri tarafından öldürülmüştür. 2 Ekim tarihinde bu firmanın Ata vadisi sitesinde görevlendirdiği site hizmetlisine, annem bu konuda yönetim firmasının sahibine kaç kez konuyla ilgili şikayette bulunduğunu ve bu hayvanların ölmesinin sebebinin bu duyarsızlık olduğunu söylemesi üzerine 62 yaşındaki Anneme saldırmaya çalışmış, üzerine yürümüş ve hakaretlerde ve tehditte bulunmuştur.

Şikayet önce polise ve sonrasında firma sahibi M***beye iletilmiştir. Site yönetiminin çözümü ise bu çalışanı, yıllık izne çıkarmak ve kamera kayıtlarını gözardı etmek ve uyarıda bulunmak olmuştur.

Herkesin güvenliğini ve genel düzeni sağlamak olan bu firmanın bu olaya kayıtsız kalması ve hiçbir şekilde profesyonel bir tutum sergilememesi buna seyirci olması ve site sakını olarak değil önce bir evlat sonra insan olarak bizleri tedirgin etmiştir.

Kendi personelini bile yönetemeyen ve bu kişileri işletmesinde çalıştırmaya devam etmesi bile son firma anlayışının vehametini gözler önüne sermektedir.

11 Ekim 2023 18:48 (Şikayetten 7 gün sonra)
26 Aralık 2023 06:58

Bugün elimize bir ihtarname geldi. İlgili site yönetimi anneme saldıran site görevlisi ile ilgili bırakın işlem yapmayı konuya ilişkin ev sahibimize bizi evden çıkarması adına ihtar göndermiştir ve 63 yaşında annemin, aksine saldırdığı 40 yaslrinda bir adama saldırdığı iddiası ile (! ), anneme bıçak çeken ve hakaretlerde bulunup üzerine yürüyen kisi hala çalışıyor. Adaleti kendileri sağlama hususunda merci olmadıkları gibi muhakemeden yoksun bir cevapla henüz kendilerini yönetemeyen bu şirket ile ilgili çok daha ilginç şikayetleri ve yorumları sizlerle paylaşacağım. Hem de kaydı bulunan ilgili kurum şikayetleri ile.

26 Aralık 2023 09:11
26 Aralık 2023 14:28

İlgili site yönetimi, göreve başladığı tarih itibariyle emniyetsiz havuz motorlarını dairemiz altında yasalara uygun olmayan ve tehlike arz edecek şekilde çalıştırmışlardır. Konuyla ilgili şikayetler ve gerekli mercilerde bulunmaktadır. Yasal olmayacak şekilde sığınak alanına kaçak kreş yapılmış ve bununla ilgili şikayetlerdede bulunulmuştur. Zabıta ve ilgili birimlere şikayetleriniz sonucunda, evcil hayvanımız balkonda iken hakaret edilmiş, bu şikayetlerini, nedeniyle site sakinleri havuza giremediği ve kaçak kreş alanını kullanamadığı için bizlere saldırılarda bulunmuştur. İlgili kayıtlar emniyette bulunmaktadır. Hayatımızda olmadığı kadar güvenlik tehdidi nedeniyle emniyete sığınmak zorunda kaldık. Site yönetimi ise yapılan şikayetler ve yaşanan boğulma vakasından sonra gerekli önlemleri almak zorunda kalmıştır Sözde bütçe olmadığı için bulunduğumuz evde havuz motorları ile yaşadık ama olan olaylardan sonra toplanan fahiş aidatlar en sonunda havuz için kullanıldı. Bu usulsüzlükleri çevre bakanlığı dahil ısrarla şikayet etmemiz sonucu 2021 yılında siteden çıkarılmamız için imza toplandı. Her ne hikmetse sene 2023 Ekim ayı nda bu imzalar işleme konuldu. Şikayetçi olunan kişi ise ve vukuatı olan 63 yaşında ki annem. Takdir muhakemesini ve vicdanını yitirmemiş olan insanların

26 Aralık 2023 14:38

"Emniyet müdürleri bile sizi göreve davet edip şikayet etti" pes

26 Aralık 2023 18:55

Bu talihsiz itirafınız için saatlerdir cevap bekliyorum Türkiye Cumhuriyeti'nin üst düzey emniyet yetkilileri bir vatandaşı, bir diğer vatandaşa nasıl şikayet edebiliyor? İthamınız eğer doğru ise, siz savcı, hakim veya kolluk kuvveti görevlisi değilsiniz, hangi sıfatınız üzerine görevinizi yapmak üzere bir emniyet yetkilisi sizden rica da bulunuyor? Siz kamuoyuna açık bir platformda bunu söyleyebilme cesaretini,63 yaşında ki annemin sizinle alakalı olmayan dosyalarını bile ne sıfatla burada konu ediyor ve annemi ki "anne "basit bir kişi ya da kavram değil, kamu nezdinde emniyet ile olan bu diyaloğunuzu yazarak itibarsızlaştırıyorsunuz? Allah'ın da adaleti var değil mi? Bugün dilinizi bile yönetemeyen siz, burada sahip olduğunuz şirkete ve ifşa ettiğiniz güçlü bağlantılarınıza güvenerek suç işliyorsunuz. Elbet adalet yerini sizin içinde bulacak

Selami sonuçtan hiç memnun değil

Ay Işığı Nakliyat (Eskişehir) Evimizi Taşımadı

24 Temmuz 2023 01:38