Melik sonuçtan hiç memnun değil

Nautica Yelek Tüy Döküyor

Melik
01 Mart 2024 13:33

Eşim, Bursa Korupark AVM'den (kapandı) Nautica markasına ait bir kaz tüyü yelek hediye aldı. İlk giydiğimde bile yeleğin aşırı tüy döktüğünü fark ettim. Bu durumun geçici olduğunu düşündüm ancak sorun devam etti. Sorunun çözülmesi için ürünü mağazaya götürdük. İnceleme için göndereceklerini belirttiler. Bir süre sonra yelek 'kullanıcı hatası' olduğu gerekçesiyle geri gönderildi. Mağaza çalışanları ürünü tekrar incelemeye göndermeyi teklif ettiler, ancak sonuç değişmedi. Bu süreçte Korupark mağazası kapanmıştı.

Başka bir AVM'deki şube personeli de ürünü tekrar göndermeyi önerdi; ancak sonuç yine aynıydı. Gelen cevap 'Kullanıcı hatası veya üründe sıkıntı yok.' şeklindeydi. Bir evcil hayvandan daha fazla tüy döken bu yelek için merak ediyorum, acaba bir kullanıcı hatası bir yeleği nasıl bu duruma getirebilir? Ya da hangi 'mantık' üründe hata olmadığını iddia eder? Yıllardır severek alışveriş yaptığım ve ürünlerinden memnun olduğum bu marka, maalesef müşterilerinin haklı şikayetlerini dikkate almadığı için artık tercih edilmemesi gereken markalar arasında yerini almıştır.

01 Mart 2024 14:11 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, NAUTICA Müşteri Hizmetleri

Ülviye sonuçtan hiç memnun değil

Ülviye
01 Aralık 2023 21:06
Cem sonuçtan çok memnun

02 Şubat 2024 15:36
"Ürünüm bugün itibariyle değiştirileceği mesajı geldi, teşekkürler Nautica teşekkürler Eren Holding Aş."
Nautica Mağazadan Alınan Yeleğin Tüy Dökmesi Sonrası Yaşanan İade Sorunu
Nautica Mağazadan Alınan Yeleğin Tüy Dökmesi Sonrası Yaşanan İade Sorunu
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
05 Şubat 2024 09:43
Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Eşref
12 Ocak 2024 18:45