18 Aralık 2024 14:57

Google üzerinde bir dakika önce gördüğüm en pis ve muhatap bulunmayan gelen muhatabın da sizinle iletişime geçeceğiz diyerek hiçbir şekilde geçmeyen kötü bir müessese eşimle 12.12.2024 saat 19.00 da giriş yaptık hiçbir şekilde size yön veya odayı tanıtma yapılmıyor eşim mangal için ilgileniyorken elimi yıkadım ve havluyu yatağın üzerinden aldım içinden çok özür dileyerek söylüyorum ( büyük tuvalet) çıktı. Ben bu durumu büyütmedim olabilir dedim aradılar kedi yavruları var onları siz gelmeden çıkardım ama demek ki yapmışlar görmedim dediler. Halbuki biz gelmeden kontrol etmeliler. Sadece temiz havlu gönderildi oda değiştirelim demek ya da gelip birebir ilgilenmek yok. Sonra akşam jakuziyi doldurdum. Ancak ne hikmet ise jakuzi bozuk çıktı düğmesine basınca tüm evin elektriği gidiyor olabilir dedik eşimle. Ancak sonra bir baktık ki her yeri su bastı eşimle aldık havluları sıktık tekrar tekrar kuruladık. Ben eşime yeter bu kadar berbatlık gidiyoruz dedim. Aradım ücret iadesini yapın biz gidiyoruz dedim. Sonra ne hikmet ise A***bey adında biri geldi. İşte yarın hemen tamirci getiririz, siz tatile jakuzi için mi geldiniz vb. Şeyler söyledi. Ben illa gitmek istediğimi söyledim bana evi kontrol etmeden girmeseydiniz dedi. Sonra eşimi ikna ettiler yarın çözüm buluruz diye. Bizi başka bir odaya aldılar. Havuzu mangalı kullandık diye bir de eve girdik diye belli bir kesinti yapıp jakuzi ustası da gelip gördükten sonra kalan ücreti iade edeceklerdi. Sabah telefon açtık tek gece iadesini alın ben tamirci sonrası sizinle iletişime geçip kalan ücreti geri iade edeceğim dedi. Eşim ertesi gün tekrar aradı şaka gibi adam meşgule attı. Böyle yerlere gidip kendinizi paranızla rezil etmeyin. İnanın yazabileceğim çok şey var ama bu kadarı bile yordu beni. Güzel olmayan bir yer.

Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam

18 Mart 2024 00:06
Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam

Stenhus Sapanca Hizmet Kalitesizliği

25 Eylül 2023 14:45

03 Eylül 2024 13:25
Bolu Seben Kaya Evleri Mağduriyeti!
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Avka Turizm Enez İlgisizliği

15 Temmuz 2024 09:30