Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Avka Turizm Enez İlgisizliği

15 Temmuz 2024 09:30

13.07.2024 gecesi 1 gece kalmak üzere Enez bölgesinde avka turizm acente şirketinden arkadaşlarımla birlikte ev kiraladık. Eve giriş saati 14.00 olduğu söylendi. Biz 17.30 18.00 gibi eve geldik. Anahtar için acenteye ulaşmaya çalıştık. Yarım saat sonra ancak eve girebildik.

Evde buzdolabı bozuktu bulaşık makinesindeki eşyalar kirliydi. Fırının içinde kirli tava bile vardı. Bize 14.00 giriş olma sebebi temizlikten ötürü dendi bu nasıl temizlik. Neyse saat 20.00 da buzdolabının soğutmadığını fark edip acenteyi aradık bize yarım saat için de geleceklerini söylediler. Gelen kişiler de tuşlara basmak dışında bir şey yapamadı.

Usta çağırdık diye bizi gece 23.40 a kadar oyaladılar. Bu süre zarfında başka ev var oraya geçin dediler bakmaya gittik o evde çamaşırlar bile çamaşır makinesinde bekliyordu temizliği siz değerlendirin. O eve de kaç defa arayarak gittik o konuda da oyaladılar aslında. Parayı da elden istediler bu arada baştan elden vermiş olsaydık gece 12 de gelen usta da gelmezdi diye düşünüyorum.

Bütün bu sıkıntı sürecinde habire üste çıkmaya çalışan bir ekip vardı üstelik. Gece 12 de muhasebecinin telefonla aradığı profesyonellik. Profesyonellik dışı bir acente yaptığın hatayı en azından kabul edersin. Enez bölgesinde takip ettiğin bu kadar ev varsa ustayı da kısa zamanda bulursun şarjı bittiği için arayamamış.

Bu kadar saygısız iş bilmez insanlar bizim tatilimiz hiç oldu başkasının olmasın diye bunu yazdım. Bu acente için konuşuyorum eğer ki paranın tamamını almış olsalardı ev yansa yüzüne bakmazlardı. Para söz konusu olunca aramaya başladılar çünkü böyle bir yanı da var.

Avka Turizm Memnuniyetsizliği

15 Temmuz 2024 08:23

Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam

18 Mart 2024 00:06
Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam

18 Aralık 2024 14:57

Kirli Ve Kullanıma Uygun Olmayan Evde Konaklayamama, Kapora İadesi Sorunu

08 Eylül 2025 17:16
Meral sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 18:03