Naturalis Pişmanlık Demektir Uzaklaşın

Çok kötü bir firma tanıdığım vasıtası ile girmiştim girmez olaydım hiçbir şekilde para iade yapılmıyor. Ne kamp ne ürün iadesi. Saçma sapan prosedürler ile insanları zorluyorlar. Kampa gelemeyeceğimi söylüyorum prosedürler bu şekilde ister gel ister gelme diyorlar.

22 Nisan 2024 11:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Sayın b*** söz konusu organizasyon şirketimize ait bir organizasyon değildir. Organizasyon ile ilgili işlemlerden şirketimiz sorumlu değildir, ilgili kişiler ile iletişime geçmenizi rica eder, yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu var ise web sayfamızda bulunan müşteri hizmetleri hattından şirketimiz ile iletişime geçebilirsiniz, sağlıklı günler, Naturalis.

Buse
22 Nisan 2024 11:59

Kimin organize ettiği beni pek ilgilendirmiyor. Sonuç olarak bende Naturalis firmasında çalışıyorum ve bu kamp da sizin adınız altında düzenlenmiş bir kamp. Hiçbir şekilde çözüm odaklı değilsiniz.

23 Kasım 2024 15:54

Merhaba Naturalis Firması hakkında etik olmayan şeyler duydum demişsiniz tam olarak nedir. Merak ettim

2 Temmuz 2024 01:42

Firma hakkında bende etik olmayan şeyler duydum bana biri tavsiye etti kabul etmedim piramit ve ponzo sistemmis bana detaylı bilgi verirmisinjz kazanç sistem vs hakkında gerçekten doğrumu yazılanlar

X Aura Global Yanıltıcı İş İlanı Ve İade Sorunları

10 Şubat 2025 17:5957.629

Bu şirket Instagram üzerinden reklam yapıp ekip arkadaşları arıyorlar ve kitle olarak da asgari ücret ile çalışmaktan mu...

2 Destek5 Yorum

İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

18 Aralık 2024 13:564.505

İnternet sitesinden verilen siparişlerde iadeyi zorlaştırmak için elinden geleni yapmaktalar. Siparişi verdikten birkaç ...