Elif sonuçtan hiç memnun değil

Natura Keratin Botox Seti Hiçbir İşe Yaramıyor

01 Ekim 2024 10:13

Natura keratin bakım setini özel şampuan ve kremiyle beraber toplam 2150 TL'ye f. Kozmetik'in sahip olduğu natura keratin in web sitesinden satın aldım. Saçım boya ile açılmış sarı tonlarında. Kuru ve kabarık olduğu için bu markayı seçmiştim. Fakat sarı yani açılmış saçlar için uygun olmadığı ürün tanıtımında yazmıyor.

Bakım uygulamasını kutusunun içinden çıkan talimata birebir uyarak yaptım fakat saçımda hiçbir olumlu değişiklik olmadı. Kabarıklığı yine eskisi gibi, asla saçımı yatıştırmadı. Asla bir düzleştirme etkisi sağlamadı. Parlaklık ve yumuşaklık ta olmadı. Saç kırıklarını daha da ortaya çıkardı. Kuaförlerden öğrendiğime göre zaten bu ürünü artık kullanmadıkları ve röfleli/boyalı saçlarda pek işe yaramadığı oldu.

Keşke bunun uyarısını firma yapsaydı ben de almazdım. Ayrıca ürünü uyguladıktan 2 gün sonra baş ağrısı da yaptı. Umarım firma paramı iade eder.

07 Ekim 2024 13:04 (Şikayetten 6 gün sonra)
07 Ekim 2024 19:49

Ürün paketi olan Natura keratin kutusunun her iki tarafı da açıktı. Kutunun kapalı teslim edilmesi gerekirdi. Botox un içinde saç maskesi kıvamı ve kokusunda bir ürün var. Telefonlarınız bozuk olduğu için aramadım. Sizin arayıp geri bildirim vermeniz gerekirdi. E-maillere de ekibiniz cevap yazmıyor. Firmanızdan hiç kimse Şikayeti yazdıktan sonra aramadı. Ve cevabı çok geç yazdınız. Kutunun içindeki kullanma kılavuzunda saç botoxunu sürdükten sonra bekletin ve su ile durulayın diyor. Saçı kuruttuktan sonra röfleli saça 190 derece ile press yapın diyor. Ben bunlara uydum ama saçımda olumlu bir değişiklik olmadı. Natura yetkili kuaförü saçımı 190 değil 140 ile presslemem gerektiğini söyledi. Ayrıca botoxu durulamadan önce kurutun, sonra ılık fön çekin ve ılık press yapıp sonra su ile durulayın ve maske yapın dedi. Sizin üründe yazan talimatlar ise çok farklı. Bu yüzden kafam karıştı. 2. Seans bakımı ne zaman yapmalıyım? Ve nasıl bir şekilde yapmam gerekiyor? Arayıp bilgi verirseniz sevinirim.

08 Ekim 2024 10:36
09 Ekim 2024 11:52

Merhaba, Dün telefonda yetkili kişi eğer yorumu silersem Brezilya fönü seti ve argan yağı hediye edeceğini söyledi. Ben natura keratin markasından hiçbir ürün istemiyorum. Sizin gönderdiğiniz kullanım talimatlarına tek tek uyduğum halde saçımda hiçbir olumlu gelişme olmadı. Ürünün paketi teslimat sırasında her iki taraftan da açıktı. Ürün açıklamalarda ve reklamlarda tanıtıldığı gibi değil ve ürünün tanıtımındaki faydalarının hiçbiri olmadı. Gratis'ten en ucuz saç maskesini alsam daha faydalı olurdu saçıma. Bu yüzden para iadesi istiyorum. Kartıma para iadesi gerçekleşirse yorumu silerim.

09 Ekim 2024 21:12
10 Ekim 2024 10:01

Kesinlikle söylediğiniz her şey yanlış. Ben Natura Keratin saç botoksu ürününü sizin talimatta yazdığınız şekilde harfi harfine uyguladım. Bunu da telefonda ve önceki yazılarımda defalarca söyledim. Buna rağmen ürün hiçbir işe yaramadı. Ben düzleştirme istemedim. Benim istediğim saçı nemlendirmesi ve yumuşaklık vermesiydi. Paketin üzerinde saçlardaki yıpranmışlığı, kuruluğu anında onarır, kırılmaları ortadan kaldırır yazıyor. Bunların hiçbiri olmadı. Ürün saçımı daha da kuruttu. Ayrıca telefonda ürünün nasıl kullanacağını da söylemediniz. Yeni göndereceğiniz ürünle ilgili bilgi verdiniz sadece. Siz telefonda söylediklerimi değiştirip yazmışsınız. Müşteriyi anlayıp empati kurmak yerine nasıl karalarız veya yalanlarız durumunu hissettim. Ben şikayetimi buradan silmeden ürünleri yollamayız dediniz. Bu hiç etik değil. Bu müşteri memnuniyeti değil. Çok amatör bir yaklaşım. Ürün ve firma hiç güven vermedi.

Hatice
Hatice

Kesinlikle katılıyorum aynı şeyleri yaşadım yıllardır kullanıyorum bu ürününü çok memnundum fakat 2024 mart ayında yeni formül adı altında aldığım ürün saçlarımı mahvetti müşteri hizmetleri geri dönüş yapacağız diyor hiçbir şekilde iletişime geçmiyor üstelik 2 katı para ödemişim sırf yeni formül diye şimdi ürün piyasada yok eski sisteme geri dönmüşler.

26 Ekim 2024 20:35
Urban Care Şampuanı Kullandıktan Sonra Yaşadığım Cilt Sorunları

Bioxcin Saç Dökülmesine Çözüm Buldum Derken Saçsız Kaldım Desem Yeridir.

Selvi
12 Kasım 2023 20:26