Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
12 Ağustos 2024 13:18

Enuygun.com üzerinden Ankara Esenboğa MyFleet oto kiralamadan araç kiraladım. Aracı teslim ederken aracın tampon kısmının alt tarafında, tampon kısmının plastik aksamında benim yapmış olduğum hasar olduğunu belirttim ve görevli arkadaş teknik sorumlumuzla görüşüp döneyim dedi. Aradığı kişi 10.000 TL gibi fahiş bir rakam belirtti. İtirazım üzerine en son olarak hasar masrafı 5.000 TL gibi bir rakam alınacağını söyledi. Uçuşum olduğu için uçağa geçmek için oradan ayrıldım. Teknik birim sizinle yarın iletişime geçer dediler ve uçuşumu gerçekleştirdim. Bu sabah hesabımı kontrol ettiğimde belirttikleri 5.000 TL ödemeyi iletişim kurulmadan çekildiğini gördüm ve firmayı aradım bilgi almak için. Alınan fiyat servis rakamlarıdır, bu şekilde çalışılıyor tarzında bir cevap aldım. Esenboğa MyFleet herhangi bir kriteri olmayan hasar masrafı alınıyor. İmzaladığımız kağıtlar içinde mail order kullanımına müsaade ettiğimiz için bilgimiz olmadan istedikleri rakamı oradan çekebiliyorlar. Çok şey yazılır ama bu kadar anlatabildim.

Serdar
16 Eylül 2024 08:48

Mithat
22 Ocak 2024 20:27
Necmi sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralamada Haksız Hasar Ücreti Ve Çözüm Sunulmayan Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

02 Ekim 2025 14:40
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Araç Teslimiyle Yaşadığım Tehlike Ve Mağduriyet

24 Ağustos 2025 17:15