Mutlu Makarna Farklı Ürün Karışımı

27 Eylül 2024 19:57647
Beyzanur'un Teşekkür Mesajı
Mutlu makarna markasına teşekkür ederim çözüm odaklı olup hatalarını telafi etmek için uğraştılar.
Beyzanur
27 Eylül 2024 19:37

Fiyonk makarna almıştım fakat eve geldiğimde tel şehriye karışımlı olduğunu fark ettim hep severek memnun kaldığım tercih ettiğim markadır ancak birkaç seferdir bu şekilde çıkmaya başladı makarnanın dibi ful tel şehriye karışımı var

17 Haziran 2025 17:22 (Şikayetten 8 ay sonra)

Sayın Beyzanur K., 30210884 numaralı şikayetinizle ilgili çözüm önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Müşteri geri bildirimlerine Mutlu Makarna olarak büyük önem veriyoruz. Size gönderilen müşteri memnuniyeti anketini doldurarak, hem çözüm sürecimizi değerlendirmemize hem de hizmet kalitemizi geliştirmemize katkı sağlayabilirsiniz. Bize duyduğunuz güven ve çözüm sürecine gösterdiğiniz iş birliği için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Mutlu Makarna Müşteri İlişkileri

Beyzanur
18 Haziran 2025 19:43

Burgu Makarnada Siyah Lekelerle Karşılaştım

25 Ağustos 2025 14:14485

Dün Mutlu Makarna’nın burgu makarna ürünüyle ilgili yaşadığım bir sorun nedeniyle şikayet yazmıştım. Pişirdikten sonra m...

Tümünü Gör
Mutlu Makarna Böcekli Çıktı

Mutlu MakarnaBöcekli Çıktı

Nur
Mutlu Makarnada Böceklenme!

Mutlu MakarnadaBöceklenme!

Esra
Mutlu Makarna, Böcekli Makarna Neden Satıyorsunuz?

Mutlu Makarna,Böcekli Makarna Neden Satıyorsunuz?

Kadir
Mutlu Makarna Çarşıdan Aldım 1 Tane Eve Geldim 10 Tane Evli Mutlu Böcekli!

Mutlu MakarnaÇarşıdan Aldım 1 Tane Eve Geldim 10 Tane Evli Mutlu Böcekli!

Mutlu Makarna İçinden Kurtlar Çıktı!

Mutlu Makarnaİçinden Kurtlar Çıktı!

Yusuf
Mutlu Makarnalar Böcekli Çıktı!

Mutlu MakarnalarBöcekli Çıktı!

Uğur