Gamze
31 Ekim 2023 15:40

Mustela Yenidoğan bebek şampuanını aldım bebeğim 25 günlük banyodan sonra yüzünde kafasında yüzünde boynunda kırmızı renkli sivilceler oluştu o kadar para verip temiz içerikli diye aldığım ürün bebeğimde alerji yaptı. Demek ki temiz içerikli değil Mis. Mustela pişmanlıktır.

02 Kasım 2023 15:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Sizi aradık fakat ulaşmadık Müşteri hizmetleri hattımıza dönüş sağlamanızı rica ederiz. Sevgiler.

Yorumlar (6)

Alisya

Mustela yeni doğan şampuan kullanımın da aynı sorun bende de oldu 26 günlük bebeğimin başının arkası alnı boynu ensesi kıpkırmızı ve sivilce doldu. En iyi ürün diye tercih etmiştim ancak çok pişman oldum hani yeni doğan ünitesinden çıkmış bebekler için bile kullanıma uygundu?

Alisya

Selam ***** bu olaydan sonra 2 gün sadece saf su ile yıkadım kızımı sonra a Derma nın emollient shower oil şampuanını kullandım şu an 7 aylık olmak üzere bir daha asla tekrarlamadı endişe etme benim ilk çocuğum diye fazlasıyla endişelenmiştim ama geçiyor sadece bu süre içinde bebeğini böyle görmek üzücü bir durum biliyorum 🥲

Deniz
Deniz

Nasıl geçirdiniz acaba aynı sorun bizde de var. Şampuan olarak sonraki tercihiniz ne oldu acaba

Fatma
Fatma

Aynı sorun bizde var lütfen yardımcı olunuz

Bebeğinizin cildi düzeldi mi. Ne kullandınız

Bebeğinizin cildi düzeldi mi. Ne kullandınız

Burçin sonuçtan çok memnun

Burçin
20 Temmuz 2023 19:55
"Şikayetim üzerine birçok telefon görüşmesi yaptık gayet ilgililerdi telafi olarak ürün gönderimi sağlanacağı söylendi teşekkürler"

Asena
21 Mart 2025 16:30