Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi Yaşanan Doktor İlgisizliği Ve Empati Eksikliği

02 Eylül 2024 21:59

Beytepe Murat Erdi Diker Hastanesi'nde doktor ilgisizliği var. Sanki lütufta bulunuyorlar. Fizik Tedavi Doktoru **Hanım, 88 yaşında hastayı sorunlu buldu ve başka hastaneye gidin dedi. Kalp hastalığı varmış. Kardiyolog gündüz çalışıyormuş, gece kardiyolog yokmuş. Daha önce de gittiğimizde fizik tedavi doktoru vardı, tedavi birimi kapalıydı. Ne güzel iş vallahi. Bahanelerle dolu. Bakıyor ki hasta yaşlı, başımdan nasıl savarım diye düşünüyor. Oh ne güzel. Bizim böyle bir işimiz olamadı. Daha sonra babamın kardiyoloğunu aradım. Sorun yok, yazı veririz dedi. Fizik tedavi almasında sakınca yoktur diye. Gidip söyledim, buranın kardiyoloğu ile görüşün dedi. O da bizi EKG'ye gönderdi. EKG'mizi çektirip geldik. O arada Fizik Tedavi Doktoru ***Hanım telefon etmiş, hasta hem yaşlı hem de kalp hastası. Burası 21 yataklı küçük hastane dedi. Başka hastaneye götürün diyerek günlerce randevu beklemiş yaşlı ve ağrılı hastayı başından attı. Kısacası, bu ülkede doktor egosu ve doktor ilgisizliği var. Bu insanlar empatiden yoksun, maaşını hak etmiyor. Ne zaman aynı ağrıyı çekecek, 88 yaşına gelecek doktor aynı muameleyi kendilerine yapacak, o zaman belki anlarlar. Devlet buraya hastane yapmış, fizik tedavi bölümünü açmış, Dr. Olarak ***Hanım'ı getirmiş. Kardiyoloji bölümü ve doktoru da var. Eee neden fizik tedaviyi bu hastanede alamıyor? Çünkü biraz daha dikkat ve özen gerekli değil mi? Sizler kendinizi çok akıllı, bizleri de aptal sanıyorsunuz. Empati, biraz empati. Ancak o zaman anlarlar hastayı ve yakınını.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Devlet Hastanesinde Randevu Ve Tedavi Krizi

18 Nisan 2025 11:03

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Doktorunun Hastaları Ayırması ve İlgisiz Tavrı

24 Haziran 2025 01:35
Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

Çekmeköy Devlet Hastanesi Saygısız Ve İlgisiz Davranışlar!

07 Mart 2025 23:01
Fehime sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 06:27