Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu Okulda Yapılan Haksızlık

13 Ocak 2024 13:04

Kayseri Esenyurt Mahallesinde bulunan Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu'nda okumakta olan öğrencimin sınıf değişikliğini müdür yardımcısı t*** hanımdan istedim yalnız kendisi rehberlik hocasına yönlendirdi öğrencimin sınıfın ortalamasının normallerden çok düşük olduğunu ve bundan sebep öğrencimin derslerinin gün geçtikçe daha da kötüye gittiğini söyledim. Kendisine sınıf ortalamasının yüklenmesi için gereken ilgiyi verdiğimi dersleri ile ilgilenmekte olduğumu söyledim ama buna rağmen sınıf değişikliği yapmadılar. İşin en garip tarafı ise Müdür yardımcı t****hanım sınıf değişikliğinin olmamasının sebebini sınıfların dolu olduğu sebepten dolayı söyledi tarafıma ama ufak bir araştırma ve diğer velilere sorduğum zaman da ise Müdür yardımcısı t*** hanım kendi çocuğunu aynı ay içerisinde 3 sınıf değiştirdiğini öğrendim benim sınıf değişikliği istediğim sınıflarda kendi çocuğunun sınıflarını kafasına göre değişiklik yaptığını öğrendim. Bana en son konuşmamız üzere kim gelirse gelsin istediğiniz sınıfa başka okuldan gelen 2 öğrenciyi dolu olarak belirttiği sınıflara yerleştirdiğini öğrendim bu konun çözülmesi için Kayseri'de bulunan Milli Eğitim'e şikayet dilekçesi yazmama rağmen yanıt alamadım bu konun çözüme kavuşmasını talep ediyorum.

Cemil Akyüz Ortaokulu Türkçe Öğretmeninin Tavrı

07 Mayıs 2024 10:12

Hasan Öztimur 75. Yıl İlkokulu Okula Kayıt Yapılan Oğlumu Geri Gönderdiler

15 Eylül 2023 19:33
hasan-oztimur-75-yil-ilkokulu-okula-kayit-yapilan-oglumu-geri-gonderdiler-1.pdf
No Need sonuçtan hiç memnun değil

Muhittin Develi İlkokulu Şikayeti

05 Ocak 2024 20:18
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Mustafa Yeşil Ortaokulu (Esenyurt/İstanbul) Müdür Şikayeti