Mudo Personellerinin Müşteriye Davranış Problemi

Anıl
14 Ocak 2024 17:39

Tuzla Viaport Marina da bulunan Mudo Mağazası personelleri müşteriyle ilgisiz sorduğumuz sorulara ağız ucuyla cevap veriyor veya vermiyor özellikle yaka kartında M*** yazan arkadaş sorulan soruya sinirlenip agresif cevaplar veriliyor. Biz buraya alışveriş yapmaya geliyoruz haftsonu neşemizi kimsenin bozmasına izin vermeyiz moralimiz bozuldu personelin daha güler yüzlü sakin cevap vermesini beklerdik asık suratla müşterinin moralini keyfini kaçırmalarına gerek yok. Lütfen bu konuda daha dikkatli olmaları için uyarabilir misiniz. Kimsenin modunu düşürmeye hakları yok teşekkürler.

14 Ocak 2024 18:53

Tuzla Viaport Marina da bulunan Mudo Mağazası personelleri müşteriyle ilgisiz sorduğumuz sorulara ağız ucuyla cevap veriyor veya vermiyor sorulan soruya sinirlenip agresif cevaplar veriliyor. Biz buraya alışveriş yapmaya geliyoruz haftsonu neşemizi kimsenin bozmasına izin vermeyiz moralimiz bozuldu personelin daha güler yüzlü sakin cevap vermesini beklerdik asık suratla müşterinin moralini keyfini kaçırmalarına gerek yok. Lütfen bu konuda daha dikkatli olmaları için uyarabilir misiniz. Kimsenin modunu düşürmeye hakları yok teşekkürler

Ek
14 Ocak 2024 18:30 (Şikayetten 50 dakika sonra)
23 Ocak 2024 10:39

Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Mudo Mağazasında Müşteri Odaklılık Ve Sorun Çözme Eksikliği

22 Temmuz 2023 19:30

Mudo Mağazasında Tesettürlü Çalışanlara Yönelik Ayrımcılıkla Karşılaştım

Dilara
31 Ağustos 15:36
Neset sonuçtan hiç memnun değil

Neset
15 Ocak 2024 16:07