MSI Laptop Arızası Ve Çözüm Bulunamaması

31 Ekim 2024 18:46

6 Aralık 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldığım MSI marka bilgisayar arıza yaptı. İki yıl garanti süresi olan cihazı 11 Ekim 2024 tarihinde İstanbul'da bulunan servis Point isimli yetkili servise gönderdim. Ana kart arızası olduğu tarafıma bildirilen cihaz tamir edildiği söylenerek bana geri gönderildi. Teslim aldıktan sonra ilk kullanımda aynı arızayı yeniden yaşadım ve bu sefer bilgisayar kalıcı olarak açılmamak üzere kapandı. 21 Ekim 2024 tarihinde ikinci kez yetkili servise gitti.

Aynı arıza sebebiyle ikinci kez servise giden bilgisayar için servis, fabrika çıkışlı olarak kusurlu olan cihaz için iade ve değişim formu oluşturdu. Bu forma aracılığıyla Hepsiburada'ya seçimlilik hakkımın ayıpsız misli ile değişim olduğunu belirttim. Bana geri dönüşleri “satın almış olduğum satıcının artık sistemlerinde olmadığı, bu yüzden hiçbir şey yapamayacaklarını, ve benim bizzat ems yetkili servisi ile görüşmem gerektiğini” söylediler.

Bu servisten bir sonuç elde edemediği ve zaten onlardan gelen dönüş neticesinde Hepsiburada ile iletişime geçtiğimi belirttim. Kısacası bana yapacak hiçbir şey olmadığını söylediler. Yani takriben on ay önce 98.999 TL bedel ödeyerek sıfır olarak aldığım MSI marka laptop, fabrika çıkışlı olarak kusurlu olduğundan dolayı kullanılamaz hale geldi. Şu an bozuk bilgisayar serviste kaldı.

Ne MSI, ne Hepsiburada, ne de Hepsiburada aracılığıyla satın aldığım satıcı hiçbir şekilde çözüm üretmiyor. Garanti kapsamında olan ve üretim ayıbı giderilemeyen ayıplı mal ile ilgili hiç kimse sorumluluk almıyor. MSI fabrika çıkışlı malı ile ilgili sorumluluk almıyor, Hepsiburada aracı olduğu satıcı artık yok deyip işin içinden çıkıyor, Hepsiburada aracılığıyla satın aldığım lika isimli firmanın hiçbir ticari irtibat bilgisi bulunamıyor. Benim mağduriyetimi kim giderecek?

profile profile profile

MSI Türkiye Tarafından Mağdur Ediliyorum!

11 Eylül 2025 19:12

Muhammed
11 Temmuz 2024 10:20
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 10:12

23 Mayıs 2024 13:08