Wolf Gym Üyelik İptali (yeni Adı Move'n More)

30 Temmuz 2024 17:45

30 Nisan 2024 akşamı saat 20.30 sularında iki kızımla spor kulübü arayışındayken Wolf Gym spor kulübüne geldik. Müracaattan K**** Hanım'a yönlendirdiler. K**** Hanım, kişi başı 7 bin TL'den kızlarımı 1 yıllık üye yapabileceklerini, 5 Mayıs'ta da başlatabileceklerini, ertesi gün bu fiyatı bulamayacağımızı, kredi kartına 6 taksit yaptıklarını söyledi. Ben de tamam dedim, sözleşmeyi doldurdu, ben de çocuklarım istiyor diye imzaladım. Sıra ödemeye gelince, hangi bankanın kredi kartını kullandığımı sordu. İş Bankası deyince pos makinesinin bozuk olduğunu, taksit yapamayacağını, mail-order ile ödemeyi alabileceğini ve bankayla görüşerek veya İş Cep ile spor harcamasının banka tarafından kolayca taksitlendirileceğini K**** Hanım söyledi. Ben de tamam dedim ve mail-order ile 14.000 TL kredi kartımla ödedim. Birkaç gün İş Cep'ten taksitlendirme denedim, olmadı. Bankadan taksit için ne bir arama ne de mesaj geldi. Sonunda bankayı aradım ve taksitlendirme istedim, yapamadıklarını söylediler. Ben de Wolf Gym spor kulübüne bu şartlarda üyelikten vazgeçtiğimi söyledim ve dilekçe vermemi istediler. 2 ay içinde paranın hesabıma yatacağını söylediler. 2 ay içinde ödeme alamayınca, eşim ve çocuklarımla spor kulübüne gittik, yerinde kimse yoktu, kapıları kilitliydi. Komşuları bir ay önce apar topar taşındıklarını, geride not veya başka bir şey bırakmadıklarını, Optimum Alışveriş Merkezi karşısında Eryaman girişinde Move’n More diye yeni bir yer açtıklarını söylediler. Oraya gittiğimizde M*** Hanım diye biri ilgilendi, sonra G***** diye yetkili olduğunu söyleyen biri geldi. 16 Temmuz'da paramızı vereceklerini söylediler, fakat tarafıma ulaşan bir şey olmadı. Telefonla parayı sorunca G*****, vermeyeceğiz, gidin istediğiniz yere şikayet edin dedi.

30 Temmuz 2024 18:03 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Yiğitcan sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik İadesi İçin 2 Aydır Bekletiliyorum: Kurumsallık Mağduru Oldum

Yiğitcan
10 Şubat 2025 00:00

Üyelik İptali Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor, Tüketici Hakem Heyeti Ve İcra Süreci Başlatmak Zorunda Kaldım

02 Haziran 2025 12:45
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Spor Salonu Açılmadı, Ödeme İade Edilmiyor Ve Üyelik İptali Gerçekleşmiyor

10 Ağustos 2025 22:19

Cihan
12 Şubat 2025 09:51
Moveon Fitness Club Üyelik İptali Ve Ücret İadesi Sorunu
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik Başlatma Sözünün Tutulmaması Ve Müşteri Mağduriyeti

30 Mayıs 2025 14:31