Motomax Sena Stryker Kaskı Vizör Buğusu

Ahmet'in Teşekkür Mesajı
Çağrı Bey e teşekkür ederim Sena marka kaskım için orijinal vizörü temin etti ve sorunumu çözdü satın alarak sorunumu çözmüş olduk

Motomax'tan aldığım Sena marka stryker model kaskın vizörü buğu yapmaz denilmişti. Ancak vizör buğu yapması nedeniyle önümüzü göremiyoruz. Bu durumun çözümü hakkında bilgi almak istiyorum. Genel olarak kasktan memnunum ancak buğu yapmaması sözüne rağmen bu sorunu yaşıyorum.

19 Kasım 2023 18:23

Motomax dan Sena marka stryker model kask aldım, sorunum cam yani vizörü için buğu yapmaz denilmişti ancak kask buğu yapıyor... Kendilerine hem buradan hem de telefondan ulaştım ancak çözüm sunmuyorlar çözümleri kaskı onlara bırakmam ve kasksız kalmam, asıl sıkıntı şu vizörün yedeği yok para ile ücretini ödeyerek vizör almak istiyorum ancak ellerinde yok bu durumu diğer sosyal platformlarında da kendilerine ulaşarak sordum ama ne acı ki kendileri benim hesaplarımı engellemişler saygısızlık bu şirketin herhalde ana faaliyet konusu olmuştur motomax dan şikayetçiyim... Bana sattıkları kaskın yedek parçası ı istemek en doğal hakkım buğu yapmayan vizörü bana temin edemiyorlarsa kaskı geri alsınlar ve ücret iademi yapsınlar diğer türlü Hakem Heyeti'ne kadar gidecek bu iş. Diğer bir konuda tarafıma ulaşmamış olmalı hiçbir şekilde bana ulaşmaya bile çalışılmadı

12 Kasım 2023 17:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Tapanoğlu, Öncelikle yaşanan durum adına üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sizlere yardımcı olabilmemiz adına Hilmi Bey'e ulaşmanızı rica ederiz. Saygılar

14 Kasım 2023 16:34

3 gündür arıyorum ne dönüş yapan var ne hilmi bey e ulaşabiliyoruz bugünde 3 kere aradım telefona bakan yok

15 Kasım 2023 11:04

Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar vizörü değiştirin diyorum değiştirmiyorlar, kaskı bırakın 1 ay sürer kontrolleri denilip başlarından sağıyorlar ben 1 ay veya 2 hafta nasıl bırakacağım kaskımı ikame kask verin diyorum oda yok vizör satın alıyım diyorum anti buğulu yok diyorlar bana buğu yapmaz denilen vizör buğu yapıyor ben çok mağdur oldu siz siz olun motomax dan alışveriş yapmayın bunu da her platformdan paylaşacağım yazıklar olsun mekik kumaşlık olarak oradan dünya kadar alışveriş yaptık artık asla yapmayız bu sondu ki bir o kadar da arkadaşımıza eşimize alışveriş yaptırdık

Sayın Tapanoğlu, Sizlerle yaptığımız görüşmede söylediğimiz gibi, üründe herhangi bir problem varsa eğer ürünü sizden teslim alarak markaya incelemeye göndermek durumundayız. Sürecin 1 ay değil maksimum 1 hafta kadar süreceğini de sizlere bildirdik. Ürününüzü inceleye göndermek isterseniz faturanızla birlikte 279304533 kodu ile karşı ödemeli bir şekilde gönderebilirsiniz. Saygılar

15 Kasım 2023 23:52

İnceleme nerede yapılacak, firma nerede daha önceki görüşmemizde kaskın Amerika gideceğini söylediniz Amerika 1 haftada gidip nasıl geri gelecek çok merak ediyorum... Ayrıca eğer Amerika gitmeyecekse nereye gidecek bana adresini iletin ben bizzat gidiyim... Hepsini geçtim ben her gün motora binen birisiyim kasksız ne yapabilirim, bunun için sizden vizörünü satın alıyım diyorum buhar yapmayan vizör yok diyorsunuz ama kask için buhar yapmaz diye satıyorsunuz bu nasıl olabiliyor ben misal vizörü kırdım yenisini almak istiyorum ama buhar yapmaz vizörü yok bu nasıl bir satış politikasıdır BRN anlamış değilim benimle iletişim kurup bana bunu izah eder misiniz çok merak ediyorum açıkçası...

Sayın Tapanoğlu, Mevcut hiç bir kask buğu önleme sistemi %100 buğu önleme garantisi sunmamaktadır. Web sitemizde bu ürünün açıklamalarında da yazdığı gibi kaskınızın camı buğu oluşumunu geciktirici özel bir kaplama ile kaplıdır. Sena markası bu ürün için isteğe bağlı olarak alınabilecek Pinlock buğu önleme sistemi ve buna uygun camı piyasa sürmüştür. Kaskın camının buğu yapması bir çok etkene bağlıdır; iç ve dış hava sıcaklıkları arasındaki farklar, havalandırma kanallarının doğru kullanılmaması, camların temizliği (parmak izi, yağ, toz vb.),sürüş performansı ve kişisel etkiler buğu yapma miktarını etkilemektedir. İnceleme süreci sandığınız kadar uzun sürmeyecek olup bu etkilerin büyük bir kısmı gözle yapılacak tespit ile anında fark edilebilmektedir. Eğer mevcut cam ile ilgili her hangi bir sorun gözlenmez ise Pinlock uyumlu cam ve Pinlock almanızı tavsiye ederiz. Bu ürünler sizinle 15 Kasım tarihinde yaptığımız telefon görüşmesinde de belirttiğimiz gibi stoklarımızda bulunmaktadır. Saygılar

8 Aralık 2023 16:08

Yarın geleceğim size alacağım söylediğiniz camı ancak, orijinal buğu yapmayan cam olmaması tuhaf geliyor bana pinlook kullanmak istemiyorum mesela neyse çok uzatmayacağım bu sefer... Beni sosyal medya hesaplarınızdan da engellemişsiniz size de hiç yakışmadı bu durum ayrıca da belirteyim

27 Ocak 2024 20:11

27 Ocak 2024 20:13

Motomax bugün gittim ve şeffaf vizörü yoktu, Çağrı Bey kendisi ilgilendi ve orijinal buğu yapmaz vizörü başka bir kasktan sökerek mağduriyetimi giderdi ücret karşılığı sorunum çözülmüş oldu kendisine teşekkür ederim

Sedat
Benzer Şikayeti Var
23 Aralık 2023 01:47

Sena kask tam bir fiyasko. 5 ayda kaskın fitili yırtılırmı? Evet yırtıldı. Çözümde yok.

Motomax Ürünün Görseldekiyle Aynı Olmaması

23.06.2023 tarihinde sipariş verdiğim TS230666715 sipariş numaralı Scorpion exo R1 Evo Carbon Air Spor Motosiklet Kaskı ...

2 Destek

Motomax 4 Riders Herman 3 Pro Motosiklet Montu!

Motomax 4 RidersHerman 3 Pro Motosiklet Montu!

Nusret
Su Ve Rüzgar Alan Scorpion Kask Ve Kabullenmeyen Motomax!

Su Ve Rüzgar AlanScorpion Kask Ve Kabullenmeyen Motomax!

Fatih
Motomax Kampanya Memnuniyetsizliği, Sipariş İptali