Motolux Mtx 125 Motolüx Motorunda Rolanti Sensörü Arızası

30 Ekim 2023 12:334.134

Mtx 125 motolux motoru aldım. 12k km de sorunları başladı. Rolanti sensörü arızalı dediler. Parça geldi siparişten taktılar arıza lambası hala yanıyordu bana servis motoru sat dedi. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Firmayla mahkemelik olacağız anlaşılan.

30 Ekim 2023 15:40 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayet var aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Arıza tespit ve çözüm için gerekli yönlendirme yapılmıştır tarafınıza . Saygılarımızla, MOTOLUX Müşteri İlişkileri Yönetimi

30 Ekim 2023 16:55

Problemim çözüldü Moto Gaziantep servisi tarafımdan teşekkür ederim emeği geçen herkese

30 Ekim 2023 16:56

Servis Moto Gaziantep'ten memnun kaldım

30 Ekim 2023 17:07
Eki aç

Problem düzelmişti gene başladı gene başladı

30 Ekim 2023 17:58

Yemin ederim ibreti aleme ders olsun diye Taksim meydanında yakacağım bu motoru bütün işlerim tepe takla oldu çalışamıyorum 2 aydır zarardayım

20 Aralık 2024 17:23

Aynı sorun bende de var senin sonun çözüldü ise ralanti sensörünü nerede buldun ise yarımcı olur musun

Motolux Mtx 125 Pişmanlığı

10 Temmuz 2024 01:016.975

"Motolux firmasından G** hanım konuyla farklı zamanlarda beni arayarak ilgilendi ve sorunumu çözüme kavuşturdu, kendisine ve firmaya teşekkür ediyorum. Şu an için arıza vs kalmadı umarım tekrar etmez ve memnuniyetim devam eder"

2 Yorum

Motolux MTX 125 Parça, Servis Ve Fabrika Sıkıntısı!

5 Temmuz 2024 02:295.188

Motolux MTX 125 marka servis ve parça sorunu! 2022 model aralık ayı çımalı motorum var 2023 mart nisan gibi 3000 km'de a...

Motolux Mtx 125 Pişmanlığı

13 Ağustos 2023 17:096.578

Motolux Mtx 125 ve bitmeyen sorunları son olarak 1 aydır parça bekleniyormuş. Mağdurum fabrika da yedek parça yok bir ga...

2 Destek

Tümünü Gör
Motolux Servis Ücreti Alınması

Motolux ServisÜcreti Alınması

İlhan
Motolux Lityum Akü Yerine Jel Akü Geldi, Km Yanlış Ölçüyor, Sürat Çok Düşük!

Motolux LityumAkü Yerine Jel Akü Geldi, Km Yanlış Ölçüyor, Sürat Çok Düşük!

Baki
Motolux Pişmanlıktır!

MotoluxPişmanlıktır!

Erkan
Motolux Böyle Motor Olmaz!

Motolux BöyleMotor Olmaz!

Öne ÇıkanKonular