05 Ekim 2024 21:59

Motolüx Manisa Kırbaç Motor'dan geçen yıl Ekim ayında Fayton5 marka 3 tekerlekli bir motor aldım. Başta sorun yaşamadım fakat bir gün şarja takıp dolunca söktükten sonra P ışığının yanmadığını, bundan dolayı da gaz verilmediğini fark ettim. Hemen İzmir'de olan Motor Hastanesi S***** M******'ya götürdüm (Dedebaşı İzmir). Kendisi elektrikliden anlamadığını söyledi (servis ama elektrikliden anlamıyor!). İzmir merkezde olan servis için de nakliye ücreti alınması gerekiyordu. Fabrika, 2 ayda bir bakım yapılmadığı için garanti kapsamından çıktığını söyledi ki bunu kesinlikle satarken söylemediler. Bu kadar önemli bir bilgi nasıl atlanır? Daha bir yıl dolmadan, hiçbir şey olmadan beyin nasıl bozulur! Fabrika ücretsiz göndermeyeceği için mecbur S***** Motor'un kardeşi S***** Bey (Motor Eczanesi Semikler) motorumu ücret karşılığı yaptı. Fabrikadan beyin istedi, geldi. Ara markaymış filan deyip uymadığını söyledi. Zaten yaparken göstergeyi de yakmış, kendisi sıfır gösterge taktığını söyledi ama bu sefer de hız göstermiyordu. Şarj bile hatalıydı. 3 bin aldı ama uyumsuz bir beyin taktığı için motor sürekli fırlama hareketi yaptı. Diğer günde kaza yaptım, frenler tutmadı, ölebilirdim! Fabrikanın ücretsiz uygun beyin gönderememesi mi, burada adam akıllı serviste anlayan birinin olmaması mı, üstüne frenlerin tutmayıp kaza yapmam mı ki arabası çizilen tarafa ödeme yapmak zorunda kalacağız. Tutanak tutuldu! Yazıklar olsun böyle bir markaya, bir daha işim olmaz. Tüketici Hakem Heyeti'ne de vereceğim.

07 Ekim 2024 08:22 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Ekim 2024 08:29

Bekliyorum bakalım arayacak mısınız gerçekten

07 Ekim 2024 17:35

Değerli Müşterimiz Özge C. Sizi aradık fakat ulaşamadık. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. MOTOLUX

08 Ekim 2024 18:23

Lütfen bir daha arayın dersteydim

29 Kasım 2024 17:56

Kesinlikle aramadılar olayın üstü kapatıldı ben şikayetçi oldum işin ucunu bırakmayacağım kimseye de tavsiye etmiyorum

Esin sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 21:31
Social sonuçtan hiç memnun değil

Social
02 Temmuz 2025 15:42
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Fayton 5000x Le Yaşadığım Pişmanlık

Sercan
02 Şubat 2024 00:52
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Fren Arızası Aylarca Çözülmedi, Motorum Kullanılamaz Halde

06 Ekim 2025 16:24
garanti-kapsamindaki-fren-arizasi-aylarca-cozulmedi-motorum-kullanilamaz-halde-1.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
29 Eylül 2023 15:18