Motolux Parça Sıkıntısı Motorlux Fayton 8100

İbrahim
26 Ağustos 2024 14:36

Arkadaşlar, 2023 Mayıs'ın 25'inde Motorlux Fayton 8100 aldım. Aldığımda bazı sorunlar yaşadım ama zor da olsa servisi yardımcı oldu. Ayarlandı ama iki aylık rutin bakımlarını 2023 yılbaşına kadar düzenli yaptırdım. Kış geldiği için 2024'ün 5. ayına kadar yaptırmadım. Mayıs ayının 25'inde motorum sağ arka tekerlekten ses gelmeye ve yürümemeye başladı. Servisine götürdüm, beyin yandığını, kullanıcı hatası olduğunu ve garanti kapsamında olmadığını söyledi. 4300 TL masraf çıkarttı. Ödemek zorunda kaldım. Bir ay beyin bekledim, yok stoklarda yok, yok kargoda, yarın gelir. Bir ay bekledim, beyin geldi. Bu sefer de motor yanmış dedi. Servis 5300 TL de motor parası vermek zorunda kaldım. 25 Mayıs ayından beri hala daha motor gelecek, Mayıs ayından beri bekliyorum. Bu hafta gelecek, gelecek hafta stokta motor yok deyip duruyor. Servisi, ya sabır çekmekten başka bir şey kalmadı. Bana bir akıl verin.

motolux-parca-sikintisi-motorlux-fayton-8100-1.pdf
26 Eylül 2024 10:14 (Şikayetten 1 ay sonra)

Yusuf
Yusuf

Motolüx fayton 8100 alacak olanlara uyarımdır! Şehir içinde ve düz yolda keyifle yolculuk yaparsınız sorun yok ama hafif eğimli yollarda devrilme korkusu yaşarsınız çünkü arka tekerlek aralıkları çok dar yani eğer köy yollarında veya yana eğimli yollarda kullanacaksanız hiiiiç tavsiye etmiyorum

İbrahim sonuçtan memnun değil

İbrahim
28 Eylül 2023 18:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Fayton 8100 Akü Şikayeti

Murat